Glen Kamaran Rangers loisti, Bayer Leverkusen nousi komeaan lohkovoittoon – Napolissa suuria hetkiä lisäajalla

Suomalaiskeskikenttäpelaaja Glen Kamaran edustama Rangers päätti jalkapallon Eurooppa-liigan lohkovaiheen voitokkaasti ja piti D-lohkon ykkössijan. Bayer Leverkusen nousi puolestaan ykköseksi C-lohkossa murjomalla Slavia Prahan ilman suomalaismaalivahti Lukas Hradeckya.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Täydet minuutit tahkonneen Glen Kamaran Rangers päihitti lohkovaiheen päätöskierroksella vieraissa Lechin Cedric Ittenin ja Ianis Hagin maaleilla 2–0. Rangers pysyi näin D-lohkon ykkössijalla ennen Benficaa, joka oli varmistanut pudotuspelipaikkansa Rangersin tavoin jo aiemmin.

Bayer Leverkusen nousi C-lohkon ykköseksi ohi Slavia Prahan, joka johti lohkoa ennen tätä iltaa. Leverkusen päihitti tshekkiseuran 4–0 johtotähtenään kaksi maalia viimeistellyt Leon Bailey. Jamaikalainen iski toisen osumansa hiukan tavallista erikoisemmin, kun pallo kimposi hänen haltuunsa tolpasta Patrik Schickin puskun jälkeen (video jutun yläreunassa).

Leverkusen ja Slavia olivat myös selvittäneet tiensä pudotuspeleihin aiemmin. Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky ei ollut nyt kokoonpanossa, vaan vastuuta sai Niklas Lomb, ja saksalainen kiitti nollapelillä.

Real Sociedad tasoitti lisäajalla

Napolissa koettiin huimia hetkiä, kun Real Sociedadin Willian Jose tasoitti ottelun 1–1:een lisäajan toisella minuutilla. Real Sociedad oli vielä tappioasemassa jäämässä ulos pudotuspeleistä, kun toisessa ottelussa Rijeka ja Alkmaar olivat 1–1-tasalukemissa. Espanjalaisseuralta nähtiinkin vapautunutta riemua.

Rijeka kuitenkin voitti ottelun lopulta 2–1, kun Ivan Tomecak viimeisteli voittomaalin lisäajan kolmannella minuutilla. Rijekasta ei ollut Sociedadille uhkaajaa, ja ottelun tuloksen myötä Sociedad olisi edennyt pudotuspeleihin tappiollakin.

Lohkovoiton ennen Sociedadia ottanut Napoli kierrätti vain palloa eri pelaajillaan tasalukemissa eikä Sociedad yrittänyt enää riistoa – tasapeli kelpasi selvästi kummallekin joukkueelle.

Kello 22 käynnistyy vielä viimeiset 12 peliä.