Cristiano Ronaldo synkisti Lukas Hradeckyn illan – Leverkusenia kutsuu toinen kilpailu

Juventus kukisti suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksen ottelussa 2–0. Juventus oli jo varmistanut lohkovoiton, kun taas Leverkusenin kausi jatkuu Eurooppa-liigassa.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Edellisessä Mestarien liiga -pelissään Hradecky nollasi Lokomotiv Moskovan Leverkusenin 2–0-vierasvoitossa. Suomalaistähti teki maalillaan taas kelpo työtä, eikä häntä käynyt moittiminen Juventuksen maaleista.

Ronaldo iski pallon ensi kertaa reppuun toisen jakson alkuminuuteilla tolpan kautta, mutta oli selkeästi paitsiossa. 66. minuutilla Ronaldo juoksi ahnaasti irtopalloon Leverkusenin rangaistusalueen tuntumassa, mutta Hradecky tuli päättäväisesti vastaan ja putsasi pelivälineen väljemmille vesille.

75. minuutilla Ronaldo osui viimein hyväksytysti. Paulo Dybala tarjoili portugalilaistähdelle pallon maalin eteen, ja Ronaldo painoi pelivälineen varmasti häkkiin.

Gonzalo Higuain naulasi pallon vielä loppuhetkillä etukulmasta sisään.

Leverkusen olisi pudotuspeleihin yltääkseen tarvinnut ottelusta voiton eikä Atletico Madrid olisi saanut voittaa Lokomotiv Moskovaa. Atletico päihitti omassa taistossaan varmuuden vakuudeksi moskovalaisvieraansa 2–0 ja eteni Juventuksen seurana pudotuspeleihin.

Atleticon Kieran Trippier epäonnistui Lokomotiv-taiston alussa rangaistuspotkussa, mutta Joao Felix naulasi isäntien toisen rankkarin vasempaan alakulmaan. Atleticon toisen maalin ohjasi kulmapotkun jälkitilanteesta näyttävällä suorituksella Felipe.

Leverkusenin sijoituttua lohkossa kolmanneksi sen europelit jatkuvat tällä kaudella Eurooppa-liigassa.

Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät 18.2.2020.

Mestarien liigan pudotuspeliarvonta ensi maanantaina kello 13 suorana C Morella.