Lukas Hradecky nieli karvasta kalkkia – ensimmäinen Mestarien liiga -nollapeli suli kirvelevästi, Leverkusen lohduttomassa tilanteessa

Bayer Leverkusenin Lukas Hradecky joutui antautumaan jalkapallon Mestarien liigassa Atletico Madridin vieraana kerran. Se riitti Atleticolla 1–0-kotivoittoon.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Hradecky oli lähellä ensimmäistä Mestarien liiga -nollapeliään, mutta Atletico rankaisi vieraita 78. minuutilla. Renan Lodi keskitti pallon vasemmalta maalille, ja Alvaro Morata pisti päänsä väliin. Hradecky ehti reagoida ja suunnata oikean kätensä väliin, mutta pallo kimposi suomalaisen hansikkaasta rysään.

Aiemmassa tilanteessa toisella jaksolla Hradecky venytti pallon tielle komeasti, vaikkakin tilanne liputettiin paitsioksi. Atleticon Hector Herrera pamautti vaarallisen, Leverkusen-puolustuksen jaloista pompun ottaneen laukauksen, mutta suomalaismaalivahti kurotti kuitenkin nopein refleksein palloon ja torjui sen yli maalin. 

Hradeckylla jäi kuitenkin pelillisesti parannettavaa. Häneltä nähtiin varsinkin avausjaksolla epävarmaa avauspelaamista ja syötöt napsuivat ohi Leverkusen-pelaajien. Kerran pallo poltti Hradeckyn näpeissä ja Atletico oli päästä kuittaamaan, mutta suomalainen ehti juosta pelivälineen perään.

Leverkusen ei onnistunut luomaan ottelusta ensimmäistäkään kunnollista maalintekotilannetta. Seuran suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo seurasi ottelun loppuun asti vaihtopenkiltä.

Leverkusen jatkaa D-lohkossa lohduttomassa tilanteessa, kun sillä ei ole kolmen ottelun jälkeen pisteen pistettä. Se on vuoron perään hävinnyt Lokomotiv Moskovalla, Juventukselle ja nyt Atletico Madridille, ja saksalaisten mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat lähes olemattomat.

Atletico Madrid ja Juventus ovat lohkon kärjessä seitsemällä pisteellä. Lohkokolmosella Lokomotiv Moskovalla on kolme pinnaa.

Shakhtar Donetsk ja Dinamo Zagreb tahkosivat tiistaina 2–2-tasapelin, kun taas Juventus nousi 2–1-voittoon Lokomotiv Moskovasta.


Juttua päivitetty 23.10. klo 0.42 kierroksen päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat