Huuhkajat-tähti Glen Kamara näytti häikäisevää taituruutta – oma puolustaja pilasi Lukas Hradeckyn nollapelin käsittämättömällä munauksella

Rangersin suomalainen keskikenttätähti Glen Kamara osoitti taituruuttaan pohjustettuaan joukkueensa 2–0-johtomaalia Benficaa vastaan jalkapallon Eurooppa-liigassa. Rangersin johto mureni myöhemmin nopeasti, ja taisto päättyi tasan 2–2.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Scott Arfield latasi Rangersin johtoon seitsemännellä minuutilla, kun pallo oli käynyt kahdesti ylärimassa.

Seuraavaa osumaa saatiin odotella 69. minuutille, ja siinä oli merkittävä osansa Huuhkajat-tähti Glen Kamaralla. Hän jakoi sivurajan tuntumasta eleettömän kantapääsyötön selkänsä taakse Borna Barisicille, ja Kemar Roofe ampui Barisicin jatkopassista skotit kahden maalin johtoon.

Yhdeksän minuuttia myöhemmin Benfica nousi Rangersin James Tavernierista omiin kimmonneella osumalla maalin päähän, ja Pizzi pyssytti portugalilaisvieraiden tasoitusmaalin yläkulmaan vain kolme minuuttia myöhemmin.

Rangers ja Benfica ovat neljän ottelun jälkeen D-lohkon keulilla kahdeksassa pisteessä, ja Lechillä sekä Standard Liegellä on kummallakin lohkon perällä kolme pinnaa. Kukin joukkue pelaa lohkovaiheessa kuusi ottelua.

Leverkusenin Jedvaj sohlasi

Itse taannoin oman maalin tehnyt Huuhkajat-maalivahti Lukas Hradecky joutui antautumaan vain kerran mutta halvalla tavalla, kun hänen edustamansa Bayer Leverkusen päihitti israelilaisen Hapoel Beer Shevan 4–1.

Leverkusen-puolustaja Tin Jedvaj pilasi Hradeckyn potentiaalisen nollapelin karmivalla harhasyötöllä. Hradecky ja Jedvaj pallottelivat hetken, kunnes Jedvaj jakoi poikittaissyötön keskustaan. Se päätyi suoraan vieraiden Itamar Shviron haltuun, ja hän pääsi tuikkaamaan pallon tyhjään rysään. Hapoel kavensi osumalla tilanteen 1–2:een, mutta Leverkusen iski vielä kahdesti.

Slavia Praha johtaa C-lohkoa yhdeksällä pisteellä, mutta Leverkusen on tasapisteissä. Nicellä ja Hapoel Beer Shevalla on molemmilla kasassa kolme pinnaa.

Napoli voitti

Napoli kunnioitti keskiviikkona kuolleen entisen seuralegenda Diego Maradonan muistoa ennen peliä ja myös itse ottelussa, jossa se päihitti Rijekan 2–0.

Napolin ensimmäinen maali painui verkkoon Rijekan Armando Anastasion kautta, ja Napolin toisen osuman viimeisteli Hirving Lozano.

Napolin pelajaat olivat pukeutuneet ennen ottelua Maradona-paitoihin, joiden selässä oli legendan aikanaan käyttämä pelinumero 10.

Napoli on F-lohkon ykkösenä yhdeksällä pisteellä ennen kahden pinnan päässä olevia Real Sociedadia ja Alkmaaria.