Gillian keksi toimivan tavan myydä vanhoja vaatteita netissä

Nainen käyttää kuuluisan näyttelijän pahvihahmoa myydäkseen vanhoja vaatteita netissä 0:56
Tältä Danny Devito näyttää esitellessään Gillianin myynnissä olevia vanhoja vaatteita.

Nainen käyttää näyttelijä Danny DeViton oikeankokoista pahvihahmoa myydäkseen vanhoja vaatteita verkossa.

Skotlantilainen Gillian Belshaw, 35, on keksinyt persoonallisen tavan myydä vanhoja vaatteitaan nettikirpputoreilla.

Gillian nimittäin pukee vanhat myytävät vaatteensa oikean kokoisen näyttelijä Danny DeViton, 79, pahvihahmon päälle. Pahvihahmo toimii kuvissa oivana ja mieleenpainuvana mannekiinina. 

– Aloin vain käyttämään Dannyn hahmoa ja jo viikon päästä sain viestejä, jossa ihmiset kertoivat mannekiinin naurattavan heitä, Gillian kertoo Daily Mailille

Glasgow'sta kotoisin oleva Gillian aloitti pahvihahmon käytön reilu kuukausi sitten.

– Sitten sain ensimmäisen ostajan, joka osti minulta pelkästään vaatetta esitelleen pahvihahmo-Dannyn takia, Gillian kertoo.

Silloin hän tajusi, että Dannyn valovoimassa voisi olla todellista myyntipotentiaalia. 

– Tuotteitteni katselukerrat ovat kasvaneet sataprosenttisesti sen jälkeen, kun aloin käyttää Danny DeVitoa vaatemallinani, Gillian paljastaa.

Toimiva mannekiini

Ennen Dannya Gillianilla ei juuri onni ollut myötä verkkokirpputoreilla.

Usein moni vanhoista vaatteista eroon haluava huomaa kantapään kautta, miten vaikeaa vanhoista vaatteista on saada myynti-ilmoitukseen vaatetta mairittelevia valokuvia. Useimmiten vaatteet näyttävät kuvissa ryppyisiltä ja kulahtaneilta.

Moni myyjä ei myöskään halua esitellä vaatetta itsensä päällä kuvissa. Kuvien otto voi myös olla hankalaa, jos on sekä kuvaaja että malli. 

Eräs lyhyeksi itseään Gillianille kuvannut ostaja osti häneltä vain sen takia, että kerrankin vaate oli puettu hänen itsensä kokoisen mallin päälle. DeVito on tunnetusti lyhyt, vain 147 senttimetriä pitkä. 

– Olen iloinen, että markkinointitaitoni toimivat, Gillian iloitsee. 

Gillian on pukenut pahvihahmon päälle muun muassa myynnissä olevan sifonkisen niskan takaa sidottavan mekon, unimaskin sekä vaaleanpunaiset yöpuvunhousut. 

Tällä hetkellä Gillianin Vinted-sivustolla, jossa hänen käyttäjänimensä on "dannydevinto", on myytävänä kymmeniä erilaisia tuotteita. Ennen DeVitoa Gillianilla oli kyseisellä verkkokirpparilla vain kaksi seuraajaa. Nyt seuraajia on jo lähes 1100.

Katso yllä olevalta videolta, miltä Danny Devito näyttää esitellessään Gillianin myynnissä olevia vanhoja vaatteita. 

Lähteet: Kameraone, Daily Mail ja dannydevinto/Vinted

Lue myös:

    Uusimmat