Rebekka, 28, tienaa kymppitonnin kuussa – myy asioita, jotka sinä heität luultavasti roskiin: "Hän tarjosi nelinumeroisen summan..."

Aiemmin eksoottisena tanssijana työskennellyt amerikkalaisnainen on tienannut miljoonaomaisuuden erityislaatuisella kauppatavaralla.

28-vuotias Rebekka Blue myy kirjaimellisesti paloja itsestään, ja kaiken lisäksi hyvällä menestyksellä. Pohjois-Carolinan Wilmingtonissa asuva nuori nainen on takonut miljoonaomaisuuden kauppaamalla muun muassa omia varpaankynsiään, kuollutta ihoaan sekä pikkuhousujaan. New York Postin mukaan myös Rebekan hilse ja jopa käytetty kierukka ovat tehneet kauppansa.

Rebekka on myynyt kaikenlaista netissä. Jos video ei näy, katso se täältä.

Kymppitonnin tulos kuussa – kertoo somessa urastaan

Rebekka on jakanut menestystarinaansa muun muassa TikTokissa.

– Jos näet minun heittävän jotain roskikseen, se on ehdottomasti varoitusmerkki, koska yleensä säilön asiat pussiin myydäkseni ne myöhemmin, 28-vuotias nainen kuvaili aiemmin South West News Service -lehdelle.

Mistään pikkurahoista ei todellakaan ole kyse, vaan Rebekka tienaa kuussa jopa 10 000 dollaria outoja ja ällöttäviäkin "muistoesineitä" myyden. "Ammattimaiseksi jumalattareksi" itseään kuvaileva Rebekka vertaa toimintatapaansa trendiin, jossa ihmiset ostavat huutokaupalla julkkiksiin liittyviä tuotteita.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Yhdellä yli 2 miljoonaa katselukertaa keränneellä TikTok-videollaan Rebekka kertoo, miten hän aloitti korvavahalla päällystettyjen vanupuikkojen myymisen viiden dollarin kappalehintaan.

Näin erikoinen myyntiura sai alkunsa

Rebekan erikoinen myyntiura sai alkunsa, kun nainen työskenteli vielä eksoottisena tanssijana. Rebekka keräsi jo tuolloin yli miljoona seuraajaa TikTokissa ja päätti lopulta myydä yhden esiintymisasuistaan somekanavallaan 20 dollarin hintaan.

Pian nainen hoksasi, että internetissä löytyy kysyntää paljon erikoisemmillekin tuotteille. Niinpä hän päätti testata outojen asioiden myymistä ja kauppasi onnistuneesti muun muassa pussitettuja röyhtäyksiä.

Aluksi Rebekka tienasi vain muutamia kymmeniä dollareita viikossa, mutta bisnes kasvoi ja kymmenessä vuodessa yrittäjän on onnistunut tehdä miljoonaomaisuus. Rebekka uskoo menestyksensä olevan osittain TikTokin ansiosta.

Rebekka myy muun muassa kuollutta ihoaan. Jos video ei näy, katso se täältä.

– Oli itsestäänselvää kertoa kokemuksistani TikTokissa ja se on kasvattanut bisnestäni entisestään ja mahdollistanut viihdeyhtiön perustamisen. 

Uran kohokohta: Nelinumeroinen summa kierukasta

Syy tuotteiden suosioon piilee Rebekan mukaan naisen omassa tuoksussa, jota niihin, erityisesti käytettyihin pikkuhousuihin, tarttuu aina mukaan. New York Postin mukaan Rebekka jopa vakumoi jokaisen tuotteen varmistaakseen, että hänen feromoninsa säilyisivät niissä.

Rebekka nimeää uransa kohokohdaksi käytetyn kierukkansa myymisen. Se kaupattiin asiakkaalle, joka oli ostanut nuorelta naiselta kaikkea muutakin outoa.

– Hän tarjosi nelinumeroisen summan asiasta, joka on ollut sisälläni melkein viisi vuotta, ja se oli hänen mielestään jumalallista.

Ei suostu kaikkiin asiakkaiden pyyntöihin: "Niin pitkälle en mene"

Ihan kaikkiin asiakkaiden pyyntöihin ei kuitenkaan tarvitse suostua. Rebekka on muun muassa kieltäytynyt myymästä käytettyä vaippaa.

– Niin pitkälle en mene. On oudompiakin pyyntöjä, mutta niitä ei voi edes sanoa ääneen.

Rebekka kertoo päämääränsä olevan "itseään myyvien" yrittäjien tukeminen ja kouluttaminen.

– Tavoitteeni tällä alalla on tehdä muutoksia lainsäädäntöön, jotka puolustavat meidän erikoisia asioita myyvien ihmisten oikeuksia. 

Lue myös:

    Uusimmat