Frederik muistelee Karavaanarit-kohua

Laulaja Frederikin ja kyläkauppias Vesa Keskisen Karavaanarit-jakso nähtiin tällä viikolla MTV3:lla.

Pitkän linjan artisti Frederik ja yrittäjä Vesa Keskinen päätyivät viime kesänä otsikoihin, kun ystävyksille tuli erimielisyyttä Karavaanarit-ohjelman kuvauksista. Tapahtumasarja sai aikaan melkoisen kohun, ja molemmat osapuolet toivat esille omia näkemyksiään useissa medioissa. Keskinen antoi jopa porttikiellon suomalaisartistille ennen kuin he tekivät sovinnon.

Lähes vuosi tapahtuneen jälkeen Frederik muistelee tapahtunutta huvittuneeseen sävyyn. Hänen mukaansa Keskinen oli tuolloin vapaaehtoisesti ehdottanut seurueelle majoitusta kesämökissään.

– Hän tarjosi meille majoitusta mökin vintillä. Sanoin hänelle, että yövymme hotellissa, Frederik muistelee tapahtunutta MTV3.fille.

Suurin näkemysero koitui tuolloin tuotantoryhmästä. Keskinen on todennut julkisesti, ettei hän ollut tietoinen muun seurueen saapumisesta. Frederik painottaa edelleen, että hän oli koko ajan maininnut kuvausryhmän mukanaolosta.

– Minä olin sanonut hänelle, että minulla on kuvausryhmä mukana, hän muistelee.

Kaksikon välit ovat olleet tapahtuneesta huolimatta hyvät. Keskinen ja Frederik ovat jopa tehneet yhdessä liiketoimintaa kuluneen vuoden aikana.

– Ollaan edelleen kavereita. Olen ollut hänen liikkeessään töissä, promonnut ja myynyt levyäni. Meillä on ollut yhteisiä bisneksiä, ja niitä on suunnitteilla, hän paljastaa.

Ystävysten välit ovat pysyneet tiiviinä myös yksityiselämän puolella. Kyläkauppias sai syntymäpäivänään mukavan yllätyksen, kun suomalaistähti lauloi hänelle lankoja pitkin.

– Lauloin hänelle puhelimitse synttärilaulun hänen syntymäpäivänsä kunniaksi, Frederik myhäilee.

Laulaja paljastaa myös, että kyläkauppias on tarjonnut hänelle jopa sopivaa morsiankandidaattia. Frederik toteaa, että hän on tosin kieltäytynyt Keskisen ehdotuksista.

Karavaanarit ma-ke MTV3-kanavalla klo 19.30

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat