Frederik kohtasi keikalla upean naisen ja alkoi iskeä häntä – paljastui lopulta iskelmälegendan tyttäreksi

Kirjan julkaissut Frederik kertoo lehtolapsistaan 3:22
Millä tavalla kohtaaminen tapahtui? Katso video.

Frederikillä on lukuisia lehtolapsia.

Iskelmälaulaja Frederik, eli Ilkka Sysimetsä, 75, tunnetaan musiikkiuransa lisäksi julkisuudessa myös lukuisista seksipaljastuksistaan. 

Keikkavuosien aikana hänelle on lukuisia lehtolapsia, joiden kanssa ei ole tekemisissä. 

Sysimetsä kertoo, että hänellä on noin kahdeksan tai yhdeksän lasta. Kahdelle niistä, Saanalle ja Santerille hän on ollut isänä, joista hän puhui kauniisti MTV Uutisten haastattelussa. 

Sysimetsä kertoo, että tutustui naisiin keikoilla ja usein tapaaminen johti vällyjen väliin. Miehen sanojen mukaan e-pillerit eivät olleet tuohon aikaan muodissa, ja hän ei myöskään itse käyttänyt ehkäisyä. Frederikille saattoi tulla puheluita, jossa ilmoitettiin hänen tulleen isäksi. 

Sysimetsä teki myös yllättävän paljastuksen MTV Uutisten haastattelussa. Hän kertoi, kuinka oli tavannut yhden lehtolapsistaan erikoisella tavalla.

Iskelmätähti oli iskenyt silmänsä keikalla upeaan naiseen ja alkoi vikitellä häntä. 

– Sä oot mun isä, nainen paljasti lopulta. 

Millä tavalla kohtaaminen tapahtui? Katso koko haastattelu videolta!

(Juttua muokattu 2.11.2020, kello 9.25. Otsikosta muutettu sanamuoto. Ensimmäisestä kappaleesta muokattu sisältöä. Alunperin artikkelissa luki, Frederik on tunnettu naisseikkailuistaan. Muutettu: Frederik tunnetaan musiikkiuransa lisäksi myös lukuisista seksipaljastuksistaan.)

Lue myös:

    Uusimmat