Formulatoimittaja Mervi Kallio on seurustellut nykyisen miehensä kanssa teini-ikäisestä asti – julkaisi hempeän yhteiskuvan hääpäivän kunniaksi

1:37
Mervi Kallio paljasti mistä hän saa eniten palautetta – "Minulle arka aihe"

Mervi Kallio ja hänen Joni-rakkaansa ovat seurustelleet lähes 29 vuotta.

MTV:n ruutukasvona tunnettu, urheilutoimittaja Mervi Kallio juhlistaa hääpäiväänsä Joni-miehensä kanssa tänään keskiviikkona 30. joulukuuta. Sen kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan puolisonsa kanssa. 

Pariskunta on viettänyt joulunpyhiä Levillä, josta kuva on tiettävästi otettu. Kallio poseeraa miehensä kanssa tykkylumen vuoraaman puun edessä. Joni pussaa hellästi vaimoaan poskelle. 

Kallio paljastaa, että he ovat olleet yhdessä lähes 29 vuotta. 43-vuotias Mervi on ollut tuolloin yläasteikäinen, kun he ovat tavanneet. 

– Melkein 29 vuotta yhdessä ja neljätoista vuotta naimisissa. Hyvää vuosipäivää rakkaani, Kallio kirjoittaa. 

Päivitys on kerännyt kommenttitulvan. 

– OMG!! Monia Armorikkaita Vuosia jatkossakin! Vappu Pimiä kirjoittaa. 

– Onnea ja ihania hetkiä myös tulevaan, Minna Korkka kirjoittaa. 

Pariskunnan pitkä parisuhde kerää myös kiitosta. 

– Kova lukema. Onnittelut!

– Arvostettavaa, somessa kirjoitetaan. 

Kallio puhui pitkästä avioliitostaan Ilta-Sanomien haastattelussa elokuussa. Hän totesi, että koronaviruksen tuoman poikkeustilan vuoksi aikaa on enemmän parisuhteelle. 

– Tykkäämme treenata myös yhdessä, joten nyt on ollut aikaa tennikselle ja golfille sekä myös ystävien tapaamiselle. Nämä ovat tietysti aivan ihania asioita, hän kommentoi. 

Kallio matkustaa työnsä puolesta paljon ulkomailla. Se on tuonut omat säväyksensä myös avioelämään. 

– Totta kai tämä vaatii äärimmäistä luottamusta. Myös mieheni teki aiemmin reissutyötä, joten meillä on kokemusta tästä puolin toisin jo pitkältä ajalta. Nyt keväällä olemme olleet sattuneesta syystä paljon saman katon alla, ja onkin ollut ihana huomata, kuinka hyvin toisen kanssa viihtyy edelleen, Kallio kertoi haastattelussa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja