F1-toimittaja Mervi Kalliolta paljastuksia varikon kulissien takaa – erikoinen kohtaaminen Mariah Careyn kanssa

3:59
F1-toimittaja Mervi Kallio seuraa viikonlopun kilpailuja poikkeuksellisesti kotona – tällaista on tavallisesti kisakulissien takana!

F1-toimittaja Mervi Kallio kohtasi aikoinaan varikolla maailmantähti Mariah Careyn. Haastattelutilanne oli varsin erikoinen. 

F1-kauden oli tarkoitus käynnistyä alun perin maaliskuun puolessa välissä Australiasta. Koronatilanteen vuoksi kausi kuitenkin siirtyi ja moottorit käynnistyvätkin tulevana viikonloppuna Itävallan Spielbergissä.

Normaalisti MTV3-kanavan F1-toimittaja Mervi Kallio matkustaa työnsä puolesta 200 päivää vuodesta, mutta koronatilanne muutti suunnitelmat täysin. Kallio työskenteleekin nyt poikkeuksellisesti viikonloppuna Helsingistä käsin. Paikanpäälle Spielbergiin ovat päässeet ainoastaan suurimmat televisioyhtiöt.

Silloin, kun Kallio työskentelee pääkallopaikalta käsin, tapaa hän formulakuskien lisäksi myös heidän vaimoja, perhettään sekä muita maailmankuuluja tähtiä.

Kallio paljastaa MTV Uutiset Liven haastattelussa, että Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen ja heidän lapsensa Rianna ja Robin hurmaavat niin toimittajat kuin katsojatkin varikolla. Kallio muistelee haastattelussa myös erikoisimpia kohtaamisia maailmantähtien kanssa. Millaista oli haastatella David Beckhamia. Entä minkälainen oli kohtaaminen laulajatähti Mariah Careyn kanssa? 

– Erikoisin kohtaaminen on ollut varmasti Mariah Careyn kanssa. Hän oli ollut siellä keikalla ja hän tuli sinne varikolle. En usko, että hän tietää paljon formuloista, Kallio kertoo haastattelussa. 

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja