Fordilta näpäytys asiattomaan somekommenttiin – tässä on "Very Gay Raptor"

Brittipoliisi testaa Focus ST:tä ja Ranger Raptoria 1:28
Katso videolta, miten brittipoliisit testaavat Ford Focus ST:tä ja Ranger Raptoria.

Euroopan Fordin markkinointiosastolla ei jääty seisoskelemaan tumput suorina, kun Ranger Raptorin erikoisversion perusväritystä kommentoitiin asiattomaan tyyliin.

Ford esitteli Ranger Raptor -avolavansa uuden erikoisversion räikeässä sähkönsinisessä Performance Blue -sävyssä, mutta ilmeisesti joillekin tämä kirkas väri oli yksinkertaisesti liikaa. Ford nimittäin kertoo saaneensa asiattomasti muotoillun kommentin sosiaalisessa mediassa julkaisemansa kuvan alle.

– Tosi homon värinen, kuului tuntemattomaksi jääneen somekommentoijan palaute Fordin mukaan.

Ford halusi osoittaa, että sen ikoninen Performance Blue -värisävy ei ole lähellekään parasta, mihin se pystyy osoittaakseen tukeaan sateenkariväelle.

Ford toi homofobisen kommentin inspiroimana viime viikonloppuna Kölnissä järjestettyyn Christopher Streetin päivään todella värikkään Ranger Raptorin. Kyseessä on alun perin sähkönsininen yksilö, jonka päälle on teipattu kullankimallusta ja näyttävä sateenkaari.

Auton teippaamiseen kerrotaan kuluneen yhteensä 60 tuntia, ja teippiä tarvittiin yhteensä 30 neliömetriä.

Tämä ei ole itse asiassa ensimmäinen kerta, kun Ford ottaa osaa Christopher Streetin päivään sateenkaarisävyisellä autolla. Vuonna 1998 se tempaisi teippauttamalla Ka-pikkuautosta muokatun avolavaversion vastaavaan tapaan.

Christopher Streetin päivä, englanniksi Christopher Street Day (CSD), on Saksassa ja Sveitsissä vuosittain järjestettävä LGBTQ+-juhla. Muualla vastaavat tapahtuvat kantavat laajemmin tunnettua nimeä Pride.

Lähteet: Ford, Motor1

Lue myös:

    Uusimmat