Ford piilottelee Mustang Mach-E:n myyntilukuja – löi pöytään nipun ihan muita faktoja

Mustang Mach-E – Fordin ensimmäinen täyssähköauto 5:03
Tältä näyttää Fordin ensimmäinen sähköauto.

Ford ei kerro, minkä verran tilauksia se on vastaanottanut ensimmäisestä sähköautostaan, Mustang Mach-E:stä. Sen sijaan se paljastaa muita yksityiskohtia auton menekistä.

Ford esitteli marraskuussa historiansa ensimmäisen täyssähköauton. Mustang Mach-E on nimensä aiheuttamista mielikuvista huolimatta katumaasturimallinen perheauto.

Ford ei ole paljastanut, kuinka paljon tilauksia se on saanut sähköautostaan, mutta tiedottaa, että ensimmäisenä markkinoille saapuvan First Edition -erikoismallin tilauskirja on jo täynnä. Muista malleista tilauksia otetaan yhä vastaan.

Prosentit paljastettiin, tarkkoja lukuja ei

Ford kertoo, että 38 prosenttia auton yhdysvaltalaisista ostajista on päätynyt harmaaseen väriin. 35 prosenttia on valinnut sinisen, 27 prosenttia punaisen.

Yli 80 prosenttia ostajista on halunnut nimenomaan pidemmällä toimintamatkalla varustetun mallin. Hieman yli puolet on valinnut nelivedon.

Lähes joka kolmas on ostanut kaikkein suorituskykyisimmän GT-version. Useampi kuin joka neljäs auton varannut asuu sähköautomyönteisessä Kaliforniassa.

Lähde: Ford

Lue myös:

    Uusimmat