Flunssainen Teemu Pukki seurasi sivusta Norwichin yllätystä – Tottenhamin kausi synkistyi entisestään

Teemu Pukin Norwich City on edennyt puolivälieriin jalkapallon Englannin cupissa. Norwich päihitti viidennen kierroksen ottelussa vieraskentällä Tottenhamin rangaistuspotkuilla.

Flunssaa potenut Pukki seurasi ottelun vaihtopenkiltä.

Tottenham johti ottelua pitkään belgialaispuolustaja Jan Vertonghenin maalilla, mutta sveitsiläiskärki Josip Drmic tasoitti 78. minuutilla.

Norwich vei pilkkukisan 3–2, vaikka sen ensimmäinen laukoja Kenny McLean epäonnistui. Hollantilaisvahti Tim Krul nousi sankariksi torjumalla kahden Tottenham-pelaajan yritykset. Lisäksi Tottenhamin Erik Lamela laukoi ylärimaan.
Voiton ratkettua Krul juoksi kentän toiseen päähän juhlimaan tuhansien vierasfanien kanssa.

Puolivälierissä Norwich saa vastaansa joko Manchester Unitedin tai Derby Countyn, jotka pelaavat puolivälieräpaikasta huomenna.

Cup-menestys voi toimia lohtuna Norwichille, joka on Valioliigassa jumbona ja vaarassa menettää sarjapaikkansa. Viime päivät ovat kuitenkin olleet Norwichille hyviä, sillä viikonloppuna se kaatoi Valioliigassa liigakolmosen Leicesterin.
Jose Mourinhon luotsaama Tottenham on Valioliigassa seitsemäntenä, eikä saa cupistakaan helpotusta vaisuun kauteensa. 

Illan muissa viidennen kierroksen cup-otteluissa Manchester City kaatoi Sheffield Wednesdayn vieraissa 1–0 ja Leicester voitti Birminghamin samoin numeroin kotonaan. Puolivälierissä Manchester City kohtaa Newcastlen ja Leicester Chelsean.
 

Lue myös:

    Uusimmat