Sarjajumbo järjesti jättiyllätyksen – Manchester Cityn supertähdet lähetettiin tylysti lauluun

Manchester City koki yllätystappion Englannin liigacupissa.

Jalkapallon Englannin liigacupissa koettiin keskiviikkoiltana yllätys, kun heikon kauden pelannut Southampton pudotti puolivälierissä suurseura Manchester Cityn. Englannin Valioliigan jumboseura Southampton voitti Cityn maalein 2–0.

Manchester City on Valioliigassa puolestaan toisella sijalla, 26 pistettä Southamptonia edellä.

Southampton teki molemmat maalinsa ensimmäisellä puoliajalla noin viiden minuutin sisään. Maalinteossa onnistuivat Sekou Mara ja Moussa Djenepo.

Southampton jatkaa liigacupin välieriin, jossa se kohtaa Newcastlen. Southampton ei ole koskaan voittanut liigacupia. Seura hävisi vuosien 1979 ja 2017 finaalit.

Liigacupin välieriin eteni myös Nottingham, joka voitti Wolverhamptonin 1–1-tasapelin jälkeen vasta rangaistuspotkukilpailussa maalein 4–3.

Manchester City pääsee pian takaisin kentälle hakemaan uutta onnistumista, kun joukkue kohtaa lauantaina Valioliigan derbyssä Manchester Unitedin.