Floridalaismies kimpaantui, kun joku vei "hänen" parkkiruutunsa – alkoi ammuskella silmittömästi

Floridalaispoliisi joutui avaamaan tulen kohti iäkästä miestä sen jälkeen, kun tämä oli menettänyt totaalisesti malttinsa parkkipaikalla ja ampunut kohti virkavaltaa.

Poliisi on pidättänyt 81-vuotiaan Solomon Stinsonin sen jälkeen, kun tämä raivostui parkkipaikalla. Viranomaisten mukaan Stinson etsi parkkipaikkaa elokuvateatterin edustalta, kun joku vei vapaan ruudun hänen nenänsä edestä.

Tästä sydämistyneenä Stinson otti aseensa ja ampui kohti paikan vienyttä ajoneuvoa rikkoen sen takaikkunan. Stinson jatkoi matkaansa ja ampui suutuspäissään vielä useita laukauksia autonsa ikkunasta.

Takaa-ajoon lähtenyt poliisi onnistui pysäyttämään Stinsonin nopeasti. Tämä nousi autostaan, mutta vain ampuakseen kohti poliisia, joka oli pakotettu ampumaan takaisin.

Tämän jälkeen mies hyppäsi vielä uudestaan autoonsa ja yritti kaahata karkuun, mutta menetti ajokkinsa hallinnan ja ajoi ulos tieltä. Poliisi pidätti jalkaisin pakoaan jatkaneen Stinsonin. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei loukkaantunut erikoisessa välikohtauksessa.

1:22
VIDEO: BMW M8 antoi odottaa itseään lähes 30 vuotta.

Stinson on tuomittu aiemminkin ampuma-aserikoksesta. Hän oli osoittanut aseellaan naista, joka oli lähestynyt hänen autoaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja