Floridalaismies valehteli poliisille kaahaamisestaan – vieressä istunut nainen avasi suunsa kriittisellä hetkellä

Audi ajaa jäätävää ylinopeutta 0:21
Erään audikuskin järjetön kaahailu tallentui videolle.

Floridalaisen miehen hurjastelu Ferrarilla päättyi poliisiauton takapenkille, kun hänen kyydissään ollut naismatkustaja paljasti miehen ajaneen ylinopeutta. Tapauksesta uutisoi muun muassa Miami Herald -sivusto.

Gabriel Molina oli matkalla etelään Florida Keysin rantatiellä, kun poliisi huomasi hänen ajavan vuoden 2016 Ferrarillaan reippaasti yli sallitun nopeuden.

Poliisin tutkan kohdalla miehellä oli vauhtia 120 kilometriä tunnissa. Kun poliisi lähti hänen peräänsä valot vilkkuen ja sireenit ulvoen, mies kuitenkin kiihdytti 160 kilometrin tuntivauhtiin. Takaa-ajon aikana Molina ajoi päin punaisia ja jatkoi matkaansa.

Myöhemmin samana iltana poliisit löysivät miehen ja hänen kyydissään olleen naisen bensa-asemalta melko läheltä sitä paikkaa, jossa kuski oli alun perin havaittu. Molina myönsi ajaneensa ylinopeutta, mutta kielsi nähneensä poliisin hälytysvaloja tai kuulleensa sireenin ääntä. Molinan kerrotaan kuitanneen hurjastelunsa poliisille toteamalla, että ”auto on Ferrari ja se menee lujaa”.

Molinan kyydissä ollut nainen kuitenkin kertoi havainneensa poliisiauton. Hän sanoi, että oli vaatinut miestä hidastamaan ja pysäyttämään auton tien sivuun.

Kaahaillut aiemminkin

The Drive -sivuston mukaan mies on ennenkin hurjastellut. Vuoden 2013 jälkeen hän on saanut on tuomiot yhdeksästä liikennerikkomuksesta. Hän esimerkiksi ajoi 160 kilometrin tuntivauhtia alueella, jossa vauhtia saa olla korkeintaan 88 kilometriä tunnissa.

Mies on kuitenkin aina maksanut sakkonsa ja tähän mennessä hän on ”avustanut” Floridaa jo yli 2 400 dollarilla, hieman yli 2 100 eurolla.

The Drive arvelee, että summa tulee kasvamaan entisestään, sillä melkein kaikkialla Floridassa sakko on vähintään 1 000 dollaria, noin 890 euroa, jos ajaa ylinopeutta alueella, jossa nopeusrajoitus on 88 kilometriä tunnissa.

Sakko lienee kuitenkin miehen huolista pienin, sillä Molina pidätettiin hänen pakomatkansa takia. Häntä syytetään pakenemisesta ja virkavallan välttelystä. The Driven mukaan hän saapuu oikeuden eteen ensi kuun alussa.

Onkin luultavaa, että jos ja kun mies jälleen pääsee auton rattiin, hän todennäköisesti valitsee kanssamatkustajansa hieman tarkemmin tai neuvoo näitä olemaan hiljaa vastaavassa tilanteessa. Mikäli pari seurusteli, yhteinen matka ei välttämättä enää jatkunut tämän jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat