Mainos

Floridalaiselta alligaattorilta kiellettiin moottoripyöräily – saa kuitenkin pitää kotinsa

Floridalainen nainen saa pitää pelastamansa alligaattorin, koska naisen mukaan eläin oli tottunut elämään ahtaissa sisätiloissa.

Floridalainen Mary Thorn sai ympäristöviranomaisilta luvan pitää alligaattorinsa Rambon, joka hänellä on ollut jo yli vuosikymmenen ajan. Rambo ei ole mikä tahansa alligaattori vaan koulutettu, nahkaan pukeutuva ja moottoripyöräkyydeistä nauttiva alligaattori.

Rambon omistaja Thorn vei lemmikkinsä toisinaan moottoripyöräajeluille, mutta Floridan ympäristöviranomaisten päätöksestä se ei ole enää mahdollista. Viranomaisten päätöksellä Rambo ei saa enää näyttäytyä julkisella paikalla vapaana.

Rambo on jatkossa säilytettävä häkissä ja kita teipattuna kiinni silloin, kun Thorn ottaa hänet mukaan julkiselle paikalle.

Thorn näkee päätöksessä kuitenkin valoisan puolenkin ja on onnellinen, että hän ylipäätään sai pitää lemmikkinsä kuukausia kestäneen selvittelyn jälkeen.

– Hän on minulle kuin oma lapsi, enkä tiedä mitä tekisin ilman häntä, Thorn kertoo.

Viranomaisten mukaan alligaattorin pitämiseen vaadittaisiin paljon enemmän tilaa, kuin mitä Thornilla on tällä hetkellä kotonaan. Thorn kuitenkin väittää, että Rambo on tottunut elämään sisätiloissa koska siitä oli tullut valoherkkä jo poikasena

Lähde: The Ledger


***

3:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.