Mitä ihmettä? Autokaistalle ajanut mies heitti alligaattorin pikaruokaravintolaan

autokaista
Alligaattorin heittänyt mies joutui teostaan oikeuteen. Shutterstock

Wendy’s-pikaruokaravintolassa koettiin kummia, kun autokaistalle ajanut mies heitti alligaattorin ravintolan sisälle.

Floridalaisen pikaruokaravintolan valvontakameraan tallentui viime lokakuussa erikoinen tapaus. 

Netissä parhaillaan leviävällä videolla näkyy, kuinka asiakas maksaa ensin ostamansa juoman, ja kun myyjä kääntyy selin saamiensa rahojen kanssa, heittää asiakas alligaattorin ravintolan ikkunasta sisään ja ajaa pois.

Kun myyjä huomaa alligaattorin, naurahtaa hän ensin hämmentyneenä mutta nousee sitten nopeasti ikkunalaudalle ja pakenee ulos.

"Olen ulkoilmaihminen"

Alligaattorin heittänyt mies, Joshua James, otettiin helmikuussa kiinni epäiltynä pahoinpitelystä, alligaattorin laittomasta hallussapidosta sekä näpistyksestä. Samalla James sai myös porttikiellon kaikkiin Wendy’s-ravintoloihin ja kiellon lähestyä mitään muita eläimiä kuin perheessään parhaillaan asuvaa koiraa.

WPTV:lle James kertoi olevansa ajattelematon ja pahoillaan teostaan. Kun häneltä kysyttiin, miksi hän heitti alligaattorin ikkunasta, hän vastasi olevansa ulkoilmaihminen ja ottavansa kiinni mitä tahansa hän luonnossa näkeekin, oli kyse sitten käärmeistä, liskoista tai jostain muusta. 

Joshua Jamesin oikeuskäsittelyn oli määrä alkaa maaliskuun lopussa, mutta Floridan Palm Beachin viranomaisten mukaan käsittely on siirretty toukokuulle.

Lähde: Foxnews

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.