Mainos

Suojeli perhettään? Lemmikkikoira vaaransi henkensä uskomattomalla tavalla

Koiravanhus vaaransi henkensä isäntäperhettä suojellakseen Australiassa.

13-vuotias jackrussellinterrieri toipuu parhaillaan rankasta kokemuksestaan. Archie-koira puri nimittäin kotipihallaan tiikerikäärmeen pään irti. Tiikerikäärme on yksi maailman vaarallisimmista käärmeistä.

Kukaan ei tiedä tarkalleen, mitä tapahtui, mutta Archien omistaja Jaime Noye kertoo australialaiselle Herald Sunille ymmärtäneensä jonkin olevan pahasti vialla, kun koira alkoi käyttäytyä oudosti.

– Se päästi outoja ääniä ja oksensi heti päivällisen jälkeen, ja oksennuksen joukossa oli käärmeen pää.

Jos kuva ei näy,v oit katsoa sen täältä.

Noye meni tarkastelemaan pihamaata, ja löysi sieltä päättömän, noin 30 sentin mittaisen käärmeen. Nainen uskoo, että urhea Archie hyökkäsi käärmeen kimppuun suojellakseen perhettään.

Koska tiikerikäärme on äärimmäisen myrkyllinen, Noye ja hänen miehensä, Peter, kiidättivät Archien välittömästi eläinlääkärille. Lääkäri kuitenkin totesi, ettei koira todennäköisesti ollut niellyt käärmeen myrkkyä, sillä käärmeen päässä oleva myrkkypussi oli vahingoittumaton. Oli kuitenkin olemassa mahdollisuus, että käärme olisi ehtinyt purra koiraa.

Archien tila huononi samana iltana, joten se vietiin jälleen lääkärille, jossa se sai vastamyrkkyä, ja jossa se joutui viettämään yönsä tarkkailtavana.

Perheen lapset Maggie, 5, Abbey, 3 ja Evie, 1, olivat kaikki murtuneita siitä, että Archien piti viettää yksi yö eläinlääkärillä, mutta nyt koira on taas kotona. Urhea Archie ei ole vielä entisensä, mutta sen uskotaan toipuvan viikossa.

Lähde: Herald Sun

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.