Florida Panthers saa tarvitsemansa sytykkeen kokoonpanoon – "Hän voisi olla kapteenimme"

Kokenut Roberto Luongo palaa Florida Panthersin maalille, kun seura kohtaa Winnipeg Jetsin toistamiseen Helsingissä perjantaina. 

Pääkuvan videolla kuvaa Winnipegin ja Floridan torstaisesta kohtaamisesta. 

Luongo, 39, on pelannut tällä kaudella vain reilut 30 minuuttia, sillä hän loukkaantui heti sesongin avausottelussa lokakuun alussa. 

Floridan kapteeni Aleksander Barkov totesi jo tappioon päättyneen torstain ottelun alla, että tuloksellisesti huonon alkukauden pelanneelle joukkueelle olisi tärkeätä saada Luongo takaisin maalia. 

Päävalmentaja Bob Boughner paljasti lehdistötilaisuudessa kaksi tuntia ennen perjantain kohtaamista, että NHL:ssä yli tuhat peliä summannut Luongo aloittaa. 

– Joukkue oli iloinen, kun he kuulivat, että Luongo aloittaa. Hänen menettäminen heti kauden alussa oli meille henkinen isku.

– Hän on joukkueemme johtaja. Hän ei kanna kirjainta rinnassaan, mutta hän voisi hyvinkin olla kapteenimme, Boughner kommentoi. 

Winnipeg voitti torstaina Patrik Laineen hattutempun johdolla 4-2. Perjantain ottelu alkaa klo 20.  

Aleksander Barkov oli apeana torstain tappion jälkeen. Hän kertoo alla olevalla videolla muun muassa Jets-jätti Dustun Byfuglienilta saamastaan taklauksesta. 

Alexander Barkov vakavana Jets-tappion jälkeen –"Paikoista pitäisi tehdä maalit" 3:29

Lue myös:

    Uusimmat