Mainos

Fitness-tähti kumoaa painoon liittyvät uskomukset: "Lopettakaa sen tyhmän vaa’an tuijottaminen"

Fitness-tähti haluaa ihmisten ymmärtävän, että vaa’an numerolla ei ole mitään tekemistä hyvän kunnon kanssa.

Instagram-tähtenäkin tunnettu Kelsey Wells on julkaissut itsestään rehellisen kuvasarjan, jossa hän esittelee tiukan treeniohjelmansa tuloksia. Kolmen kuvan sarja osoittaa huiman muodonmuutoksen, mutta sillä on myös toinen sanoma. Kuvien avulla hän haluaa osoittaa, että vaa'an lukemaa ei kannata tuijottaa liikaa.

Eroa vain kaksi kiloa, mutta muutos valtava

65, 63 vai 55 kiloa? Ensisilmäyksellä moni veikkaisi naisen painavan vähiten tuoreimmassa, erittäin kiinteää vartaloaan esittelevässä kuvassa. Näin ei kuitenkaan ole.  

– Lopettakaa sen tyhmän vaa’an tuijottaminen. Lopettakaa edistymisenne seuraaminen numerojen avulla. Älkää antako painonne vaikuttaa mitenkään itsetuntoonne, nykyisin 63 kiloa painava Wells muistuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Wells kertoo aloittaneensa kunto-ohjelman noudattamisen pian esikoisensa syntymän jälkeen. Vaikka hänen alkupainonsa ja nykyisen painonsa välillä on eroa vain kaksi kiloa, hän kertoo kehonkoostumuksensa muuttuneen totaalisesti.

– Minulla ei ole koskaan ollut näin paljoa lihasta, eikä rasvaprosenttini ole ollut koskaan näin pieni. En ole koskaan tuntenut oloani terveemmäksi kuin nyt. En ole koskaan tuntenut oloani yhtä hyväksi itseni kanssa kuin nyt, Wells toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kovassa kunnossa oleva nainen paljastaa, että tuijotti itsekin monta vuotta ainoastaan vaa’an lukemia. Viime viikolla vaa’alle astuessaan hän kuitenkin päätti, että nyt saa riittää. Hän julkaisi kuvasarjan rohkaistakseen mahdollisimman monia tekemään saman.

– Onneksi viimein opin pistämään asiat tärkeysjärjestykseen; voima, taito, kestävyys, terveys ja onnellisuus.

Video: Tätä tehokasta vatsalihasliikettä voit kokeilla vaikka mainoskatkolla.

2:50

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.