Mainos

Uskoisitko, että kuvassa on sama nainen? Fitness-harrastaja osoittaa huonon kuvakulman merkityksen ulkonäköön

Fitness-tähti haluaa muistuttaa, että sosiaalisen median kuvat eivät kovinkaan usein paljasta koko totuutta. 

Jokainen meistä on nähnyt lehdissä tai sosiaalisessa mediassa ennen ja jälkeen -kuvia, joissa ihmiset esittelevät muuttunutta vartaloaan. Kuvien avulla on helppo havaita, kuinka paljon painoa on tippunut, rasvaa kadonnut tai lihasta tullut lisää.

Personal trainerina työskentelevän Anna Victorian mielestä sosiaaliseen mediaan ladatut kuvat eivät kuitenkaan kovinkaan usein vastaa todellisuutta. Asiasta huolissaan olevan nainen julkaisikin suositulla Instagram-tilillään kuvan, jonka avulla hän haluaa paljastaa kauniisiin kuviin kätketyn illuusion.

Poseerausasennolla valtava vaikutus

Victoria julkaisi oman versionsa suositusta ennen ja jälkeen -kuvasta. Vasemmanpuoleinen kuva on otettu viikko ennen naisen häitä. Kuvassa nainen esittelee litteää vatsaansa ja lihaksikasta vartaloaan. Oikeanpuoleinen kuva on otettu vain kaksi minuuttia edellisen kuvan jälkeen. Poseeraaminen ja oikeanlainen asento saavat yllättävän paljon aikaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Victoria on huolissaan siitä, että useimmat naiset ajattelevat vartaloaan esittelevien Instagram-tähtien näyttävän koko ajan yhtä upeilta. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.

– Minusta tuntuu jopa hieman epäreilulta, että tytöt näkevät minusta ainoastaan kuvia, joissa poseeraan. Sitten kun istun, näytän taas normaalilta henkilöltä, Victoria kertoo. 

"Et voi tuntea itseäsi upeaksi joka päivä" 

Victoria on julkaissut myös toisen esimerkin, joka on otettu hänen valmennettavastaan. Tällä kuvalla nainen haluaa osoittaa, kuinka paljon jo pelkkä turvotus ja hormonit voivat saada aikaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Et voi tuntea itseäsi upeaksi joka päivä, vaikka tekisit kaiken täydellisesti. Älä anna asian masentaa, sillä niin vain tapahtuu välillä, Victoria muistuttaa. 

Kuvillaan nainen haluaa muistuttaa, että suurin osa netistä löytyvistä kuvista keskittyy vain henkilön hyviin puoliin, vaikka aivan jokaiselta löytyy myös niitä huonoja. 

– Jos keskityt siihen, kuinka huonolta näytät huonosta kuvakulmasta, muista keskittyä myös siihen, kuinka hyvältä näytät hyvissä kuvissa, Victoria muistuttaa.

Video:  Katso videolta uskomattomalta kuulostava tositarina fitness-maailmasta.

6:30

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.