Mainos

Fitness-bloggari kiittää urastaan exäänsä, joka haukkui häntä lihavaksi: "Hänen sanansa avasivat silmäni"

Vielä kuusi vuotta sitten fitness-sivustoa pyörittävä nainen söi jatkuvasti ja painoi 113 kiloa. Kun puoliso kehotti naista laihduttamaan, hänen silmänsä avautuivat. 

Kuvittele tilanne, jossa puolisosi kommentoi ulkonäköäsi ja kehottaa sinua laihduttamaan. Todennäköisesti loukkaannut ja päädyt katselemaan itseäsi kylpyhuoneen peilistä useamman tunnin ajaksi. Näin kävi myös fitness-bloggari Britney Vestille, joka kertoo poikaystävän kommenttien sysänneen hänet kohti tervellisempää elämää. 

Ei huomannut itse vaarallista ylipainoaan 

Nykyisin 29-vuotias Britney Vest on kamppaillut painonsa kanssa lähes koko ikänsä aina lapsuudesta yliopiston päättymiseen saakka. 

– Syntymästäni asti olen ollut ylipainoinen kaikilla mittareilla. Olin vanhin neljästä lapsesta ja äitini valmisti minulle juustopastaa, papuja ja kanaa ainakin neljä kertaa viikossa. Muina päivinä söimme pikaruokaa, Vest kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Opiskelujen päätyttyä nainen painoi 113 kiloa. Hän kertoo syöneensä yliopistossa ruokia, joiden pelkkä ajatteleminenkin saa hänet nykyisin voimaan pahoin.

– Rehellisesti sanottuna olin aina ollut todella luottavainen omaa vartaloani kohtaan. Vaikutti siltä, että olin itse tyytyväinen painooni, mutta kaikilla muilla oli ongelma asian suhteen.

Eräänä päivänä hänen opiskeluaikainen poikaystävänsä kehotti Vestiä laihduttamaan. Hän kertoo poikaystävän sanojen olleen täysin samoja, joita hänen perheensä oli toistellut hänelle jo vuosia.

– Hänen sanansa avasivat silmäni. Tunsin, etten ollut hänelle tarpeeksi hyvä, ja me erosimmekin samana päivänä, Vest kertoo päivästä, joka muutti hänen elämänsä.

Isoäiti maksoi mahalaukun pienennysleikkauksen 

Nykyisin FittyBtitttty.com-sivustoa pyörittävä nainen kertoo, että nämä poikaystävän lausumat sanat olivat alun perin syynä laihdutuspäätökseen, joka poiki hänelle myöhemmin myös uran. 

– Myös hän oli ylipainoinen ja aina, kun näimme toisiamme, söimme jatkuvasti, jonka jälkeen tunsimme olomme epäonnistuneiksi. Hän oli valmis lopettamaan tämän kierteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nuori nainen ryhtyi noudattamaan terveellistä ruokavaliota, ja kahden vuoden jälkeen hän pääsi mahalaukun pienennysleikkaukseen, jonka hänen isoäitinsä maksoi hänelle.

Nykyisin koko ikänsä ylipainosta kärsinyt nainen painaa alle 70 kiloa ja pyörittää menestyvää fitness-sivustoa. Lisäksi Vestin terveelliseen elämään keskittyvällä Instagram-tilillä on jo yli 66 000 seuraajaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nyt kuusi vuotta myöhemmin 44 kiloa kevyempänä nainen kertoo olevansa kiitollinen näistä sanoista, vaikka silloin ne aiheuttivatkin ahdistusta.

– Kuka tietää, ilman hänen kommenttejaan painostani en olisi koskaan nähnyt valoa ja olisin tullut aina vain isommaksi ja isommaksi.

Fitness-urheiluun ei kannata sännätä saman tien. Katso Eevi Teittisen vinkit aloittelevalle fitness-urheilijalle.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.