Fitness-äidin jyrkkä vastaus – keikistelee videolla bikineissä teinipoikansa edessä

Fitness-kilpailija Sophie Guidolin, 34, poseerasi bikineissä teini-ikäisen poikansa edessä ja vastasi tiukasti saamaansa kritiikkiin.

Australialainen bikini fitness -kisaaja Guidolin julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän poseerasi eri asennoissa bikinit yllään. Taakse ilmestyi hänen teini-ikäinen poikansa, joka yritti kävellä äitinsä ohi.

Guidolin kirjoitti julkaisun yhteyteen tekstin "Näkökulma: äitisi on IFBB-bikiniammattilainen".

IFBB eli International Federation of BodyBuilding and Fitness on kehonrakennuksen ja fitness-urheilun urheilujärjestö.

– Muistan, kun media yritti häpäistä minua siitä, että olin bikineissä poikani edessä, unohtaen, että olen IFBB-bikiniammattilainen ja tämä on urheilulajini, Guidolin kirjoitti.

– Poikani ei seksualisoi kehoani, joten miksi muut tekevät niin? Tämä on 13 vuoden kovaa työtä.

Australialainen News.com.au-uutissivusto raportoi Guidolinin viitanneen tapaukseen vuodelta 2022. Hän jakoi tuolloin useita kuvia Kai-pojastaan tämän 15-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Yhdessä otoksessa Guidolin halasi poikaansa, jolla oli yllä shortsit ja hihaton t-paita, kun taas Guidolin oli bikineissä.

Osan mielestä kuva ylitti rajan.

"Viimeinen asia, jonka haluaisin nähdä"

Myös Guidolinin tuore julkaisu on kirvoittanut ristiriitaisia reaktioita.

– Viimeinen asia, jonka haluaisin nähdä, on äitini stringeissä – puhumattakaan siitä, että tämä julkaisee sen sosiaalisessa mediassa sanoen, kuinka on sinut sen kanssa ja kaikki ystäväni näkevät sen. Kammottavaa, eräs esimerkiksi kirjoitti.

Guidolonia on kuitenkin myös puolustettu.

– Hetkinen, emme voi siis olla bikineissä ranalla poikiemme kanssa? No, hiton yhteiskunta on sitten syvältä, yksi kommentoi.

Guidolinilla on Instagramissa reilut puoli miljoonaa seuraajaa.

Bikini fitness -urheilija ja sometähti Sonja Aiello raottaa – näin käy kropalle ja mielelle kisaviikonlopun jälkeen 1:18
Katso myös: bikini fitnessissä kilpaillut Sonja Aiello kertoo, miten keholle ja mielelle käy kisaviikonlopun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat