Fitness-kilpailija meni hoitamaan heinänuhaa – karmea seuraus takapuoleen

Bikini fitness -kilpailija Ashleigh Sives Jackson meni hoitamaan heinänuhaansa. Hän sai pakaraansa golfpallon kokoisen reiän, Wales Online kertoo.

Ashleigh Sives Jacksonille annettiin viime vuoden toukokuussa yksityisellä klinikalla steroidipistos auttamaan heinänuhaoireissa. Pistos aiheutti hänen mukaansa rasvakudoksen surkastumista ja kuuden senttimetrin kokoisen reiän hänen pakaraansa.

Englannin Redcarissa asuva urheilija huomasi jäljen oikeassa pakarassaan kaksi kuukautta ruiskeen saamisen jälkeen. Hän raportoi, että hoidossa käytetty triamsinoloniasetonidi on Yhdistyneen kuningaskunnan julkisen terveydenhuoltojärjestelmä National Health Servicen kieltämä aine, mutta hänelle ei ollut kerrottu riskeistä tai mahdollisista sivuvaikutuksista ennen hoitoa.

"Ajattelin tämän olevan uran loppu"

29-vuotiaan bikini fitness -kisaajan mukaan reikä vain kasvaa kokoa. Hän pelkää sen vaikuttavan haitallisesti hänen menestykseensä tulevissa kilpailuissa.

– Olen bikinikilpailija ja menen bikineissä lavalle, jossa arvotetaan "virheetöntä pakettia". Kaiken hiuksista, meikistä ja ihosta alkaen on oltava täydellistä. Bikinikilpailuissa takapuoli on varsin näkyvässä osassa. Mietin, että tämä ei ole katoamassa, Ashleigh Sives Jackson kertoi.

Reikä on vaikuttanut urheiluun vuosikausia satsanneen naisen elämään "massiivisesti sekä henkisesti että fyysisesti".

– Kävin kauneuskirurgin luona, ja hän sanoi, että se on pysyvästi vaurioitunut eikä parane. Olin kyynelehtiä, kun ajattelin, etten koskaan enää kilpaile. Ajattelin tämän olevan uran loppu. Se on myös pigmentoitunut, joten iho on vaihtanut väriä sillä alueella. Ajattelin, etten voi mahdollisesti enää koskaan mennä lavalle.

Urheilija avaa maksaneensa 1 000 puntaa (noin 1 170 euroa) täyteaineesta jäljen peittämiseksi. Hän suunnittelee hankkivansa lisää täyteainetta, mutta hänen on sanojensa mukaan harkittava pysyvämpiä toimenpiteitä tulevaisuudessa. Hän harkitsee yli 10 000 euron rasvansiirtoa.

– Tavoitteeni bikinikehonrakennuksessa on aina ollut päästä Yhdysvaltoihin ja huipulle. Lavalla on 30 tyttöä, jotka kaikki näyttävät samalta, ja se on minun jälkeni, joka aiheuttaa minulle pettymyksen. Se on virhe, jota minulla ei ole koskaan ennen ollut. 

Fitness-kilpailija korostaa kilpailemisen olevan muutoinkin kovaa jo sitä edeltävän tiukan ruokavalion ja harjoittelun myötä.

– Joudun todennäköisesti leikkaukseen jossain vaiheessa, mutta se merkitsisi aikalisää kilpailemiseen, mikä on elämäni.

– Haluan vain saada ihmiset tietoisiksi näiden ruiskeiden riskeistä. Minulla oli paha heinänuha, mutta se ei ollut sen arvoista, mitä olen käynyt läpi.

Lue myös:

    Uusimmat