Mainos

Finnkino ja Bio Rex poistavat Apulanta-elokuvan ohjelmistostaan

Teit meistä kauniin -elokuva poistuu Finnkinon ja Biorexin ohjelmistoista perjantaihin mennessä. 

Asiasta tiedotetaan Teit meistä kauniin -elokuvan Facebook-sivuilla. 

– Finnkino ja Bio Rex poistavat elokuvan ohjelmistostaan perjantaihin mennessä. Pienissä teattereissa leffa vielä säilyy. Enää 4 päivää aikaa nauttia TMKsta suurissa kaupungeissa, sivuilla kirjoitetaan.

Syynä elokuvan ohjelmistosta poistumiseen on se, että se on nähtävillä jo Elisa Viihteessä. Elokuvaa on voinut vuokrata Elisa Viihteestä 7.10. alkaen. 

– Ohjelmistosta poistuminen johtuu siitä, että elokuva on saatavilla muissa digitaalisissa jakelukanavissa, jolloin kävijämäärissä on myös odotettavissa huomattava pudotus. Odotettavissa olevien pienten kävijämäärien vuoksi elokuvaa ei näin ollen ole kannattavaa enää näyttää elokuvasaleissa, Bio Rexin nettisivuilla perustellaan. 

Teit meistä kauniin -elokuvan nettisivuilla kerrottiin viikonloppuna, että julkaisusopimus Elisan kanssa on tehty jo vuonna 2015. 

– Kesäkuussa 2015 teimme sopimuksen Elisa Viihteen kanssa, koska tarvitsimme kipeästi rahaa elokuvan tuotantoon. Tuolloin jopa näytti, että elokuva jäisi toteutumatta. Emme ole myyneet digioikeuksia vasta nyt. Emme tuossa vaiheessa uskoneet, että elokuvasta tulee näin puhuttu ja se saa näin paljon katsojia. 

Voit lukea kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Teit meistä kauniin -elokuva kertoo Apulanta-yhtyeen ensimmäisistä vuosista Heinolassa. Sen on ohjannut Tuukka Temonen

2:07

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja