Finnair avaa reitin Istanbuliin

Finnair aloittaa ensi viikon keskiviikkona lennot Helsingistä Turkin Istanbuliin. Istanbuliin lennetään aluksi kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin. Viikoittaisten vuorojen määrä lisätään neljään 30. maaliskuuta, jolloin Istanbuliin lennetään maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin.

– Istanbulin myötä reittiverkostomme kattaa koko mantereen entistä laajemmin. Toimivien jatkoyhteyksien ansiosta voimme tarjota lentoja Turkista Helsingin kautta Skandinaviaan, Baltiaan sekä koko Aasian-verkostoon, sanoo reittiverkostosta vastaava johtaja Petteri Kostermaa.

Lentoaika 12 miljoonan asukkaan Istanbuliin on 3 tuntia 15 minuuttia. Istanbuliin lennetään sekä Airbus 319- että Embraer 190 -koneilla.

Itä ja länsi kohtaavat

Istanbul eli entinen Konstantinopoli, on sekoitus historiaa ja nykyaikaa, Aasiaa ja Eurooppaa, itämaisuutta ja länsimaisuutta. Turkki tunnetaan edullisena rantalomamaana. Maassa on 1 500 kilometriä hiekkarantaa ja paikoitellen aurinko paistaa 300 päivänä vuodessa. Matkailijalle maa tarjoaa muun muassa aurinkoa, valkoisena säihkyviä hiekkarantoja, turkoosinsinistä merta, kiehtovaa kulttuuria ja monikulttuurisia elämyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat