Final Fantasy XV: Pocket Edition nyt ladattavissa Android- ja Apple-laitteille

Tuorein Final Fantasy -sarjaan perustuva mobiilipeli on nyt julkaistu. Final Fantasy XV: Pocket Edition on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.

Elokuussa julkistettu Final Fantasy XV: Pocket Edition on hyvin pitkälti samankaltainen kuin sen kotikonsoleille julkaistu versio. Grafiikat ovat mobiilipelille tunnuksenomaisen sarjakuvamaiset, mutta muutoin pelin lupaillaan noudattavan tuttua Final Fantasy -kaavaa.

Tarinatilassa seurataan Valon Kuninkaaksi valitun Noctiksen matkaa, kun tämä lähetetään automatkalle morsiantaan hakemaan. Kaikki ei kuitenkaan mene täysin odotetusti, ja jää pelaajan kontolle selvittää asiat ja palauttaa järjestys maailmaan. Pelin luvataan olevan tarpeeksi simppeli uusille pelaajille, mutta tarjoavan samanaikaisesti haastetta myös konkareille.

Pelin tarinatila koostuu kymmenestä osasta, joista ensimmäinen on pelattavissa ilmaiseksi. Koko pelin puolestaan saa omakseen 20 euron panostuksella. Android-versio on ladattavissa Google Play -kaupasta, ja iOS-vastine löytyy Applen App Storesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.