Ferrarille kovaa kritiikkiä legendaariselta tallipomolta: “Auto on ollut hidas kahdeksan vuotta”

Ferrarin vaikeudet autonsa suorituskyvyn kanssa F1-kauden avauskisoissa eivät ole suuri yllätys, katsoo Renault’n entinen tallipäällikkö Flavio Briatore.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Moni nosti Ferrarin kauden alla ennakkosuosikin asemaan, mutta kauden kolme ensimmäistä osakilpailua ovat menneet puhtaasti hallitsevan mestaritallin Mercedeksen piikkiin tuplavoittojen kera.

Maranellossa juhlittiin mestaruutta edellisen kerran kaudella 2008, kun italialaistalli nappasi itselleen valmistajien sarjan tittelin. Briatoren mielestä Ferrari teki virheen nostaessaan kauden alla teknisen johtajansa Mattia Binotton tallipäällikön tehtäviin.

– Mikä Ferraria vaivaa? Asiassa ei ole mitään uutta. Auto on ollut hidas viimeiset kahdeksan vuotta, Briatore täräytti italialaisen La7-televisiokanavan haastattelussa.

– Binotton kanssa he ovat vaarassa ajautua tilanteeseen, josssa heillä ei ole täysin tehtäväänsä omistautunutta tallipäällikköä, jonka lisäksi he ovat pian hukassa myös teknisellä puolella.

– Mikään ei ole viime vuoteen verrattuna muuttunut. He eivät ole kyenneet kuromaan kiinni Mercedeksen etumatkaa. Selitysten kavalkadi alkoi tavalliseen tapaan jo ensimmäisen kisan jälkeen. Mercedes jatkaa dominointiaan, Briatore summasi.

Lue myös:

    Uusimmat