Tallipomo katkaisi kuskiensa Ferrari-huhut – kylmä suihku myös Alonsolle

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner vakuuttaa hänen kuljettajiensa sopimusten olevan vedenpitävät. Tieto on kylmä suihku erityisesti Fernando Alonsolle.

MAINOS

Azerbaidzhanin F1-viikonloppu C Morella

Sunnuntai: Azerbaidzhanin GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Kärkitallien kuljettajaruletti on tänä kesänä erityisen mielenkiintoinen. Ferrarin Kimi Räikkönen voi käynnistää ketjureaktion, jossa pelinappuloina ovat superlahjakkaat Red Bull -kuljettajat Daniel Ricciardo ja Max Verstappen. Mikäli jompi kumpi siirtyisi tanssivan orin riveihin, olisi McLarenilla tuskaileva Alonso tyrkyllä talliin.

Hornerin mukaan tämä skenaario ei ole kuitenkaan mahdollinen. Hän vakuuttaa Red Bullin jatkavan Ricciardo-Verstappen -kaksikolla myös kaudella 2018.

- Minulla tai kenelläkään muulla tiimissämme ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö kuljettajamme olisi riveissämme ensikin vuonna, Horner toteaa Sky Sportsille.

Sebastian Vettel siirtyi härkätallista Ferrarille kauden 2014 päätteeksi. Hornerin mukaan hänen sopimuksensa oli erilainen nykyiseen kuskikaksikkoon nähden.

- Ricciardon ja Verstappenin sopimukset ovat "juniorisopimuksia", kun taas Vettel oli uusinut itselleen uudet ehdot toisen maailmanmestaruutensa jälkeen. Hänen menestyksensä takasi hänelle sopimusneuvotteluissa mahdollisuuden neuvotella pykälä, joka mahdollisti siirron Ferrarille Alonson siirryttyä pois italialaistallista. Nykyisillä kuljettajillamme ei tällaista ehtoa ole.

Hornerin puheet kertovat suoraa kieltä Alonson mahdollisuuksista päästä talliin.

- On harmi nähdä Fernandon tasoinen kuljettaja noin huonossa asemassa, mutta meillä ei hänelle tilaa ole.


Lue myös:

    Uusimmat