F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ferrari-pomolta tyly vastaisku tallia rajusti syyttäneelle Max Verstappenille – "Emme halua alentua hänen tasolleen"

3:44
Videolla kuvaa F1-kauden päätöskierroksesta.

Ferrari-pomo Louis Camilleri antoi napakan palautteen tallia haukkuneelle Max Verstappenille.

Verstappen syytti kauden loppupuolella kovin sanoin Ferraria huijaamisesta. Verstappenin mukaan Ferrari olisi käyttänyt vilpillisiä keinoja, minkä takia Ferrarin vauhti olisi ollut niin hyvää kesätauon jälkeen. Ferrari-pomo ei ota Verstappenin syytöksiä kovinkaan vakavasti.

– Miksi minun pitäisi antaa uskottavuutta 22-vuotiaalle. Sensaatiomaiset julistukset eivät yleensä vie sinua kovin pitkälle. Max on 22-vuotias, miksi meidän pitäisi antaa hänelle uskottavuutta, kun olemme Ferrari, Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri tylyttää F1i.comin mukaan.

Huijaussyytökset saivat kunnolla tuulta alleen USA:n GP:n jälkeen, kun Ferrarin vahva vauhti katosi mystisesti FIA:n kiristettyä valvontaansa. Verstappenin julkinen ryöpytys vaikutti vahvasti myös Ferrarin toimintaan, jota syynättiin erittäin tarkasti.

– Joskus hiljaisuus on paljon tehokkaampaa. Se on minun mielipiteeni. Verstappen halusi antaa uskomatona painetta Ferrarille ja Mattia Binotto sanoi, että FIA:n tarkastajia oli joka puolella. Hänen sanansa loivat kaikenlaisia ongelmia tiimillemme, Camilleri paljastaa.

Camilleri myöntää kuitenkin, että Ferrari jätti tietoisesti kommentoimatta tapausta, mikä voi osaltaan aiheuttaa lisää turhautuneisuutta kanssakilpailijoissa. Saamaan hengenvetoon Camilleri antaa kuitenkin Verstappenille tiukan piikin.

– Ymmärrän hänen turhautumisensa, koska välillä me pysymme vain hiljaa. Ymmärrän sen täysin. Me olemme kuitenkin Ferrari, ja meidän täytyy välttää polemiikkia. Emme halua alentua hänen tasolleen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja