Lewis Hamilton joutui myöntämään karun totuuden – "He ovat aivan omassa liigassaan"

Videolla kuvaa Ranskan GP:n aika-ajoista.

Brittitähti Lewis Hamilton on hämmästynyt siitä, miksi Mercedes on jäänyt suorituskyvyllisesti lisää Red Bullille ja Ferrarille.

Viime kisojen aikana Mercedeksen suorituskyky on ottanut lupaavia harppauksia eteenpäin ja saksalaistalli on hiipinyt paremmin Red Bullin ja Ferrarin tuntumaan.

Ranskassa tilanne on kuitenkin jälleen kääntynyt päinvastaiseksi. Lauantain aika-ajoissa Hamilton ajoi omasta mielestään vahvan kierroksen, mutta hän jäi silti lähes sekunnin Charles Leclercin paaluajasta.

– Minun viimeinen kierrokseni oli erinomainen. Mietin itsekseni, että tämä on mahtava kierros, mutta olin silti yhdeksän kymmenystä edellä olevia kavereita perässä, Hamilton toteaa Planet F1:n mukaan.

Vaikka Mercedes toi Ranskaan päivityksiä autoonsa, on ero kärkitalleihin kasvanut. Hamilton odotti talliltaan parempaa ennen kisaviikonloppua.

– En ole oikein varma, miksi ero on kasvanut kahdesta edellisestä kisasta, mutta he ovat täysin omassa liigassaan suorituskyvyllisesti, Hamilton kummastelee.

– Viime kisassa olimme kolme tai neljä kymmenystä perässä, joten ajattelin, että tänä viikkona olisimme enää kaksi tai kolme. Olemme kuitenkin olleet sekunnin perässä koko viikonlopun. Joskus jopa puolitoista. Meidän täytyy vain jatkaa taistelua.

Lue myös:

    Uusimmat