Fernando Alonsolta todella röyhkeä kommentti – piikittelee sillä muun muassa Kimi Räikköstä ja Lewis Hamiltonia

F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso ei aja tällä kaudella kuninkuusluokassa. Se ei kuitenkaan estä häntä laukomasta hyvin kärkkäitä, suorastaan koppavia kommentteja nykykuskeja kohtaan.

Alonso ajaa tällä viikolla McLarenilla F1-rengastestejä Bahrainissa. Näiden yhteydessä Alonso täräytti kommentin, jonka mukaan ”hän ei ole koskaan jakanut autoa kuljettajan kanssa, joka on nopeampi kuin hän”.

Tällä lausahduksella Alonso heittää piikkiä muun muassa Lewis Hamiltonin ja Kimi Räikkösen suuntaan. Ovathan he molemmat toimineet espanjalaiskuljettajan tallikavereina.

Hamilton parin vuoden ajan McLarenilla, Räikkönen vuoden Ferrarilla.

Tällä kaudella Alonso panostaa erityisesti Indy 500 -kisaan. Mikäli hän voittaa kyseisen ikonisen kisan, liittyy hän autourheilun arvostettuun Triple Crown -kerhoon. Tähän kerhoon pääsy vaatii Le Mansin, Indy 500 -kisan sekä F1:ssä Monacon GP:n voittoa.

Alonsolta puuttuu näistä enää vain Indy 500 -kisan voitto.

Alonson mukaan hänen tavoite on todistaa se, että hän on ”maailman paras kuljettaja”.

– Mielestäni olen paras, Alonso sanoi Racefansin mukaan, viitaten kyseiseen titteliin.

– Uskon, että jokainen ajattelee olevansa maailman paras kuljettaja. Sitä on tietenkin vaikeaa todistaa F1:ssä, Alonso viittaa kuninkuusluokan kalustorealiteetteihin.

– Ehkä joku päivä hyppään vielä F1- tai johonkin muuhun autoon ja siellä on joku, joka on samalla autolla minua nopeampi. Niin kauan kun tiedän, että niin ei tule tapahtumaan – niin kauan aion jatkaa ajamista, Alonso täräytti lisää itsevarmuutta uhkuvia kommentteja.

Uransa aikana Alonso on voittanut kaksi F1-maailmanmestaruutta.

Lue myös:

    Uusimmat