Fernando Alonso kaavailee selkeää eroa Valtteri Bottaksen ja George Russellin välille – "Valtteri ei ole pystynyt siihen"

F1:ssä Mercedeksen kuljettajakokoonpano kokee muutoksia ensi kaudelle, kun George Russell korvaa Alfa Romeolle siirtyvän Valtteri Bottaksen. F1-ikoni Fernando Alonso ennustaa, että Russellin ja Bottaksen välille tulee selkeä ero.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Yhdysvaltojen GP 22.-24.10.
Pe:
1. harjoitukset klo 19.25, 2. harjoitukset klo 22.55
La: 3. harjoitukset klo 20.55, aika-ajot klo 23.55
Su: Yhdysvaltojen GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 21.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes päätti nostaa Russellin Williamsilta tehdastallinsa puolelle. 23-vuotias brittikuski on antanut erittäin lupaavia näyttöjä Williamsilla, missä hän on järjestänyt isoja jymypaukkuja. Russell oli muun muassa toissaviikonlopun Belgian GP:n aika-ajossa toinen.

Moni asiantuntija on ennustanut, että Russell laittaa Mercedeksen brittimestarin Lewis Hamiltonin koville.

Alpinella ajava Fernando Alonso ennustaa samaa.

– George voi hyvinkin antaa enemmän painetta Lewisille. Valtteri ei ole pystynyt siihen viimeisten kahden vuoden aikana. Jos George kykenee tuohon, se auttaa koko tallia, Alonso sanoi Sky Sportsille.

Mutta johtaako lisääntynyt paine tallin sisäiseen kitkaan? Mercedeksellä kun on omaa historiaa tästä.

Kaudella 2016 Hamilton ja Nico Rosberg kävivät tulista keskinäistä taistelua maailmanmestaruudesta. Kaksikon keskinäiset välit tuhoutuivat täysin, useiden kyseenalaisten tapahtumien myötä.

– Lewis on osoittanut yhä uudelleen ja uudelleen, että hän saa itsestään parasta irti – oli hän sitten paineen alla tai ei. George on nopea, mutta Lewis on Lewis. Joten saa nähdä, Alonso pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja