Felipe Massalta karu kommentti ex-tallistaan: "Ei ole halua olla siellä, ei todellakaan"

Felipe Massa katsoo tehneensä oikean ratkaisun lopetettuaan F1-uransa viime kauden jälkeen. Viimeisen tallinsa Williamsin taapertelua katsellessaan Massalla ei ole kaipuuta takaisin.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Williams on taantunut F1:n heikoimmaksi talliksi.

– Nähdessäni, kuinka auto kulkee ja millä sijoilla se on, voin kertoa totuuden, ettei minulla ole suurta halua olla siellä. Ei todellakaan, Massa sanoi Motorsportille suorasukaisesti.

Jatkossa Formula E-sarjassa Massa ei kiistä, etteikö välillä kaipaisi F1-vuosiaan, mutta painottaa siirtyneensä elämässään eteenpäin.

– Olen hyvin kiitollinen kokemastani. On vain luonnollista, että paikan päällä Interlagosissa halu kilvanajoon kasvaa, mutta olen superonnellinen uudesta elämänvaiheestani ja ajattelen tulevaisuuttani.

Brasilian GP:ssä tehdään tänä viikonloppuna surullista brasilialaishistoriaa. F1-sarjan ohjelmassa vuodesta 1973 ollut Brasilian osakilpailu ajetaan ensi kertaa ilman brasilialaiskuskeja.

Muutama lupaava brasilialaiskuski on F1-sarjaan kuitenkin tyrkyllä. Pietro Fittipaldi toimii ensi vuonna testiajajana Haasilla ja Sergio Sette Camara McLarenilla.

Massa silti muistuttaa, ettei testikuljettajuus varsinkaan nykypäivänä takaa pääsyä F1-kilpakuljettajaksi.

– Tietysti on kiva nähdä Pietro Fittipaldi ja Serginho Camara kehissä. Se on heille kokemus. Toivon sen toimivan, ja että Brasilia tulisi saamaan uuden F1-ajajan. Mutta nykypäivänä testikuljettajuus ei merkitse paljoa. Omana aikanani 2003 testasimme paljon, Massa toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat