Mainos

Irvokas tilanne: F1-kuski antaa kovia näyttöjä – jäämässä silti vaille tuolia

2:52

Esteban Ocon jatkoi erinomaisia esityksiään ajamalla Austinin aika-ajoissa kuudenneksi. Ocon on yksi lahjakkaimmista F1-kuljettajista, mutta kovista näytöistään huolimatta hänellä ei ole ensi kaudeksi sopimusta.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– Oli todella hyvä tunne sillä viimeisellä kierroksella. Ylittäessäni maalilinjan tuntui, ettei paljoa enempää ollut enää annettavana. Kuudennesta ruudusta tulee todella hyvä fiilis, kommentoi Ocon aika-ajosuoritustaan.

Force India-tallin rahat loppuivat kesällä, mutta talli vaihtoi selvitystilan kautta omistajaa ja toiminta turvattiin. Auton kehitystäkin voitiin jatkaa.

– Singaporesta lähtien, kun olemme saaneet autoomme uudistuksia, ovat ne toimineet hienosti, ja motivaationi on niin korkealla, kuin voi vain olla, Ocon ilmoittaa.

Ensi kaudelle Oconilla ei kuitenkaan ole tallipaikkaa. Formula ykkösten tilanne on sikäli irvokas, etteivät huippulahjakkuuden erinomaiset esityksetkään aina auta, jos rahoitusta ei ole riittävästi.

– Olen todella tyytyväinen ajamiseni tasoon, mutta en tiedä, millä tasolla olen ensi vuonna, tai mitä tulee tapahtumaan. Voin vain tehdä työni ja toivoa, että jokin toteutuisi, Ocon sanoi.

Oconin tukija Mercedes  yrittää vielä pelastaa tilanteen neuvottelemalla Williamsin kanssa, mutta Williamsin taloudelliset kuviot ratkaisevat viime kädessä Oconin kohtalon.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.