F1-huippukuski Sergio Perez teki paljastuksia tulevaisuudestaan – "Se ei olisi ongelma"

Sergio Perez ei ole huolissaan, jos hän joutuu sivuun F1-kuskihommista ensi kaudella, sillä hänellä on omien sanojensa mukaan jo vaihtoehtoja vuodesta 2022. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kokenut meksikolaiskuski joutuu väistymään syrjään Racing Point -tallista, sillä Sebastian Vettel siirtyy Ferrarilta nimensä Aston Martiniksi muuttavaan tiimiin. 

Perez ei ole ainakaan vielä saanut ajopaikkaa ensi kaudella, ja vaihtoehdot alkavat olla vähissä. Perezin toiveet lepäävät siinä, että Red Bull hylkää Alexander Albonin ja nostaa hänet tilalle. 

Espanjalaismedialle Bahrainin kisaviikonlopun päätteeksi jutellut Perez ei ole kiinnostunut muista autourheilusarjoista. 

– Minulla on jo vaihtoehtoja palata F1-sarjaan kaudella 2022, joten se (välivuosi formuloista) ei olisi ongelma, Perez totesi Autosportin mukaan

Sääntömuutokset tulevat voimaan kaudelle 2022, mutta Perez ei usko siihen, että isot muutokset aiheuttaisivat ongelmia hänelle. 

– Minulla on niin paljon kokemusta, että pääsisin takaisin omalle tasolleni 200 ajetun kierroksen jälkeen.

Perez sanoi, että hänelle tarjottiin jo mahdollisuutta olla huipputallin varakuski ensi kaudella, mutta hän ei halua matkustaa ympäri maailmaa ajamatta kilpaa. 

Perez on osoittanut arvonsa myös tällä kaudella saalistamalla 100 MM-pistettä tallitoveri Lance Strollin 59 pinnaa vastaan. Stroll jatkaa isänsä omistamassa tallissa ensi kaudella. 

Lue myös:

    Uusimmat