FC Inter ja espanjalainen menestysvalmentaja jatkosopimukseen – aikoo jättää kädenjäljen turkulaisseuran tulevaisuuteen

6:18
Interin päävalmentaja Jose Riveiro nauttii turkulaisseuran keskuudessa suurta arvostusta.

Veikkausliigassa kolmantena oleva FC Inter on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen päävalmentajansa Jose Riveiron kanssa. Seura tiedotti asiasta perjantaina iltapäivällä.

43-vuotias Riveiro saapui turkulaisseuraan viime kaudella ja johdatti sen seitsemän vuoden tauon jälkeen Veikkausliigan mitalikolmikkoon Interin sijoittuessa sarjassa KuPSin jälkeen toiseksi.

Espanjan Vigosta kotoisin oleva Riveiro on työskennellyt Suomessa vuodesta 2014. Hän on toiminut Veikkausliigassa valmentajana ennen Interiä FC Hongan, PK-35:n ja HJK:n organisaatioissa.

– Minulle tärkeää jatkosopimuksen tekemisessä oli, että koen olevani projektille edelleen hyödyksi ja että viihdyn työssäni. Samalla uskon, että pystymme seuran kanssa edelleen ottamaan askeleita edustusjoukkueen toiminnan kehittämisessä, Riveiro sanoi seuran tiedotteessa.

Apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver allekirjoittivat niin ikään jatkosopimukset ensi kaudelle. Riveiro kertoo ajattelevansa työssään myös jo seuran pitkän tähtäimen kehitystä tulevaisuudessa.

– Olemme kaikki täällä auttamassa pelaajia suoriutumaan kentällä paremmin. Toimimme sillä mentaliteetilla, että meidän lähtömme jälkeenkin joukkueen toimintaan jäisi pysyvä jälki meidän ajastamme, esimerkiksi seurassa pysyvän harjoittelukulttuurin muodossa, Riveiro kertoi.

Juttua muokattu kello 12.58. Toisin kuin aiemmin mainittiin, Jose Riveiro ei ole toiminut Interin lisäksi muissa suomalaisssa seuroissa päävalmentajana vaan apuvalmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja