Fatim Diarra laittaa puolisonsa kanssa kodin tavarat järjestykseen: "83 paritonta sukkaa, 12 sateenvarjoa, 60 muistikirjaa..."

Fatim Diarran ja Jari Järvenpään kaikki tavarat aseteltiin halliin:"83 parintonta sukkaa, 12 sateenvarjoa, 60 muistikirjaa ja yli 600 kirjaa" 0:29
Katso videolta, millainen tavaramäärä pariskunnan kotoa löytyi!

Kaaoksen kesyttäjät -sarjassa suomalaiset perheet yrittävät päästä eroon ylimääräisestä tavarasta.

Kaaoksen kesyttäjät -sarjassa suomalaisperheet saavat saavat haasteen karsia tavaroistaan puolet. Tätä varten koko asunto tyhjennetään ja joka ikinen kodin tavara siirretään suureen halliin, missä kaikki on yhdellä kertaa nähtävillä. Lopulta vain rakkaimmat ja tarpeellisimmat tavarat saavat palata tyhjään kotiin.

Muutostiimiin kuuluvat juontaja Susani Mahadura ammattijärjestäjä Laura Holmström ja puuseppä Einari Saarinen.

Sarjan kolmannessa jaksossa nähdään kiireinen helsinkiläinen pariskunta Fatim Diarra ja Jari Järvenpää.

Helsinkin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana toimivalle Fatim Diarralle (vihr.) ei tärkeisiin tilaisuuksiin tahdo löytyä sopivia vaatteita kodin sotkuisten kaappien uumenista. Tavaroiden karsiminen ja paikoilleen laittaminen on jäänyt kiireisen arjen jalkoihin. Pariskunta suhtautuu tilanteeseen hieman eri tavoin ja siivousvastuu kaatuu Järvenpään niskaan.

– En ole hirveän siisti ihminen ja Jari ahdistaa valtavasti se, että meillä on aika kaoottista, eikä minulla ole hirveästi taitoja asioiden järjestämiseen. Se johtaa siihen, että kun meille tulee vieraita kylään, Jari haluaa järjestää asiat siistiksi ja järkeväksi. Se tuottaa Jarille tosi paljon stressiä, Diarra kuvailee. 

– Jos on sotkua, minulla on supervoima katsoa sen kaaoksen yli ja ottaa se minun tietokone ja mennä johonkin nurkkaan tekemään töitä, hän lisää. 

Jaksossa pariskunnan asunnon tavarat kerättiin ja levitettiin halliin. Tavaramäärä sai parissa aikaa yllättyneitä reaktioita. 

– Ei ole todellista! Aivan älytön määrä tavaraa, Diarra nauraa. 

Tavaroiden joukosta löytyi muuun muassa 83 parintonta sukkaa, 12 sateenvarjoa, 60 muistikirjaa, saatuja kortteja 10 ja yli 600 kirjaa. Miltä tavaramäärä näyttää? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Esittelyssä Kaaoksen kesyttäjät 2:08
Mistä sarjassa on kyse? Katso esittely videolta!

Kaaoksen kesyttäjät MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Kaaoksen kesyttäjät on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat