Esko Eerikäinen on kiitollinen Salkkarit-roolistaan: "On etuoikeutettu olo"

Näin Esko Eerikäisen tytär suhtautuu isänsä rooliin suosikkisarjassa:"Hän tietää mistä hän puhuu" 5:05
Esko Eerikäinen kertoi MTV Uutisille viime keväänä, miten Victroia-tytär suhtautuu isänsä rooliin suosikkisarjassa: "Hän tietää mistä hän puhuu"

Esko Eerikäinen ja tämän roolihahmo Petri poistuvat Salkkareista tällä erää.

Salatut elämät -sarjaan saapui keväällä 2022 uusi, radiojuontaja Esko Eerikäisen esittämä Petri-hahmo. Kalle Laitela tapasi Petrin ollessaan katkaisuhoidossa, ja kaksikon välille kehittyi nopeasti suhde.

Nyt Petri ja tätä esittävä Eerikäinen kuitenkin poistuvat Pihlajakadun kuvioista ainakin toistaiseksi.

Eerikäinen kertoo MTV Uutisille jättävänsä Salkkarit haikein mielin.

– On ollut kivaa hypätä Salkkarit-perheeseen. Olen kiitollinen siitä mahdollisuudesta, jonka olen saanut, koska moni ihminen tekisi sen vaikka ilmaiseksikin. On tietynlainen etuoikeutettu olo siitä, että pääsee kokemaan ja näkemään tämmöisiä asioita, hän valottaa.

Eerikäisen oli alun perin tarkoitus tehdä Salkkareissa vain parin jakson mittainen vierailurooli. Salkkareiden työryhmä kuitenkin tykästyi radiojuontajan työmoraaliin sekä toiminta- ja työtapaan, ja Eerikäinen puolestaan hurahti näyttelemiseen ja rooliinsa.

– Tykästyin työryhmään ja siihen, miten minut otettiin vastaan. Innostuin, ja kun kerroin, miten siistiä tämä on, niin [työryhmä] innostui siitä, ja siitähän se sitten lähti, hän kertaa.

Eerikäisen on tullut opetella Salkkarit-rooliaan varten paljon erilaisia asioita aina vuorosanoista kuvausteknisiin asioihin. Kyseessä on radiojuontajan ensimmäinen kerta näyttelijänä.

– Aina kun menet studiolle, niin mietit kuten Petri miettii. Se vaatii semmoista fokusta.

Eerikäisen mukaan haastavimpia kohtauksia ovat olleet ne, joissa hänen on täytynyt heittäytyä joko surulliseen tai eroottiseen tunnetilaan.

– Työporukan mielestä kaikki meni tosi hyvin, mutta olen itse niin kriittinen, niin jos olen itse katsonut kohtauksia jälkeen päin, niin osaan arvioida, miten ne ovat todellisuudessa menneet, hän sanoo.

Radiojuontaja kertoo saaneensa roolihahmostaan paljon positiivista palautetta. Hän on kiitollinen saamastaan palautemäärästä.

– Petrin hahmo on herättänyt paljon mielenkiintoa, ja jengi on ainakin palautteen perusteella tykännyt siitä, että Salkkareissa on tällainen Petri-hahmo seikkailemassa ja sekoittamassa pakkaa, hän sanoo.

Eerikäinen vihjasi lähdöstään myös Instagramissa, jonne hän jakoi kuvan Petrin lähtökohtauksesta.

– Isoja päätöksiä, hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Katso kohtaus alta.

Salkkarit-kaksikko eroaa – hahmo jättää Pihlajakadun taakseen raskain mielin 2:06

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat