Mainos

Fanit käyttivät yhdeksän vuotta Pokémon-tietokonepelin luomiseen – lataa ennen kuin on liian myöhäistä

Yhdeksän vuoden pitkä työskentelyprosessi saatiin vihdoin päätökseen, kun fanikaksikko julkaisi tietokoneelle ladattavan täysmittaisen Pokémon-seikkailupelin.

Amatöörien kunnianhimoinen projekti saatiin vihdoin päätökseen, kun Tandor-maailmassa tapahtuva Pokémon -seikkailupeli julkaistiin. Pelin kehittäjät pitävät peliä kunnianosoituksena klassiselle Game Boy -versiolle. Peli on ladattavissa Windowsille, mutta tiettävästi myös Mac-versiokin pelistä on kehitteillä.

Peli kuvastaa äärimmäistä omistautumista ja luovuutta

Pelistä on ollut vuosien varrella pelattavissa keskeneräisiä beta-versioita, jotka saivat lukuisat ihmiset odottamaan innolla täyspitkän pelin julkaisua. Vuosien odotus palkittiin, kun peli vihdoin julkaistiin 6.8.2016. Pian julkaisun jälkeen palvelimet kuitenkin kaatuivat pelin kehittelijäöiden sanoin "äärimäisestä liikenteestä johtuen".

Yleisön mukaan tämä amatöörien luoma peli edustaa äärimmäistä luovuutta ja kunnianhimoa. Nimiä JV ja Involuntary Twitch käyttävät luojat lupaavat vastata yleisön kysymyksiin pelistä sosiaalisessa mediassa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pokémon Uranium tarjoaa kolme pelattavaa hahmoa, uusia tutkittavia alueita, online taisteluja, pokémonien puheenkääntäjän ja 150 uutta kaapattavaa pokémonia. Pikachun ja Bulbasauruksen kaltaisia tuttuja hahmoja et pelistä löydä, sillä tällä tavoin pelin luojat välttävät suoran tekijänoikeusrikkomuksen.

Vaikka Nintendo ja The Pokemon Company ovat katsoneet projektia läpi sormien kaikki nämä vuodet, on olemassa riski, että yhtiöt voivat voivat tulevaisuudessa sulkea tämän lisensoimattoman pelin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Gamerant, Polygon 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.