Mainos

Vieläkö puhelimestasi löytyy Pokémon Go? Hittipeli saa pian tähän asti suurimman uudistuksen

Viime kesänä koko maailman hetkessä valloittanut mobiilipeli Pokémon Go on potenut pelaajakatoa sitten huippuaikojen.

Villitys ei missään nimessä ole kuollut ja kuopattu, mutta pelaajamäärä on selvästi vähentynyt ympäri maailman ensi-ihastuksen jälkeen.

Tämä ei ole pelinkehittäjä Nianticilta jäänyt huomaamatta: peliin on saatu jatkuvasti uusia ominaisuuksia, joilla pelaajista on yritetty pitää kiinni. Viimeisimmän pelipäivityksen myötä pelaajat saavat keräävät entistä enemmän pisteitä ja etenevät näin aiempaa nopeammin.

Myös uskollisia pelaajia hellitään: seitsemänä päivänä peräkkäin pelanneita pokémonien jahtaajia odottaa erikoisbonukset.

Seuraavaksi Niantic lupaa kuitenkin jotain vieläkin parempaa: peliin tulee noin sata uutta pokémonia.

Nykyisellään pelin pokémonit ovat niin sanottuja ensimmäisen sukupolven pokémoneja. Pokémoneja on kuitenkin paljon enemmän.

Uudet pokémonit paljastuivat pelin koodista, joka ennakoi seuraavan päivityksen peliin tulevista ennennäkemättömistä pokémoneista.

Mystiset 100 uutta pokémonia löytyvät täältä. Listan 152–251 ovat huhujen mukaan seuraavat pokémonit, joita innokkaat virtuaalihirviöiden jahtaajat voivat napata kokoelmiinsa.

 


Huomenta Suomessa vieraillut pokémon-tutkija Johannes Koski kertoo, mikä johti Pokémon Go -pelin maailmanlaajuiseen suosioon.

9:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.