Mainos

Facebookilta epätavallinen veto: Vastasi ex-pomolleen, jonka mukaan some tuhoaa yhteiskunnan

Facebook on tehnyt epätavallisen teon reagoidessaan entisen työntekijänsä väitteisiin Facebookin yhteiskuntaa rapauttavasta vaikutuksesta.

Facebookin käyttäjämäärien kasvustrategian entinen varapääjohtaja  Chamath Palihapitiya aiheutti pienimuotoisen mediakohun pari päivää sitten syyttämällä sosiaalista mediaa yhteiskunnan sosiaalisten toimintaperiaatteiden repimisestä hajalle.

Teknologiasivusto The Verge uutisoi, että Facebook ei yllättäen suoralta kädeltä kiistä sitä kohtaan esitettyjä väitteitä. Kommentissaan Facebook kuitenkin puolustautuu, että Chamath Palihapitiya ei ole ollut yhtiön palveluksessa kuuteen vuoteen ja tuossa ajassa yhtiö on muuttunut huomattavasti.

- Kun Chamath oli Facebookilla töissä, niin keskityimme uusien sosiaalisen median kokemusten rakentamiseen ja Facebookin kasvattamiseen maailmanlaajuisesti. Facebook oli hyvin erilainen yhtiö tuolloin ja kasvumme myötä olemme ymmärtäneet, että vastuumme on kasvanut myös, toteaa yhtiön tiedottaja.

Facebookin mukaan se on valmis heikentämään kannattavuuttaan varmistaakseen, että yhtiön tekemät sijoitukset ovat oikeita.

2:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.