Mainos

Facebookilla uusi suunnitelma – palkkaa 3000 ihmistä katsomaan videoita murhista, itsemurhista ja väkivallasta

Viime aikoina koko maailmaa ovat kuohuttaneet erilaiset väkivaltaa sisältäneet videot, jotka ovat lähteneet leviämään yhteisöpalvelu Facebookissa reaaliaikaisina. Yhtiö taistelee nyt ikävää ilmiötä vastaan palkkaamalla riveihinsä lisää silmäpareja.

Mark Zuckerberg on ilmoittanut että Facebook aikoo palkata riveihinsä tuhansia ihmisiä lisää pystyäkseen valvomaan paremmin yhteisöpalvelussa julkaistujen sisältöjen laillisuutta. Facebook on saanut paljon ikävää julkisuutta, kun sen sivuilla on ollut hetkellisesti näkyvissä jopa murhavideoita.

– Seuraavan vuoden aikana aiomme palkata 3000 uutta ihmistä ympäri maailmaa niiden 4500 ihmisen lisäksi, jotka palkkalistoillamme jo ovat ja käyvät läpi sisältöjä, Zuckerberg kirjoitti Facebookissa.

Yhtiö lupaa tehdä ongelmien raportoimisesta myös käyttäjille entistä helpompaa. Asiantuntijat ovat arvioineet, että ainoa keino sopimattomia sisältöjä vastaan kamppailussa on toistaiseksi vain tarpeeksi monen henkilön palkkaaminen, sillä tekniikka ei pysty siihen vielä luotettavasti.

Lähde: Vice News

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.