Mainos

Facebookiin viimein odotettu toiminto – kaikesta ei tarvitse enää tykätä!

Sosiaalisen median suosituin kanava Facebook testaa uutta ”en tykkää” -painiketta Messengerissä pienen käyttäjäryhmän kesken.

Facebookin käyttäjät ovat jo pitkään kyselleet painiketta, jolla voisi ilmaista inhoa. Tähän saakka Facebook on kieltäytynyt näppäimen lisäämisestä palveluun vedoten siihen, että sitä voitaisiin väärinkäyttää kiusaamiseen. Yritys on ollut huolissaan myös siitä, toisiko se ongelmia isoille brändeille.

Nyt ääni kellossa on kuitenkin muuttunut ja painike, joka kuvaa vastahakoisuutta, on tullut pienen testiryhmän käyttöön yksityisviesteissä.

Facebook kuitenkin painottaa tässä vaiheessa, että näppäimen tarkoitus on ennen kaikkea ilmaista kielteisyyttä. Käytännöllinen se on esimerkiksi tilanteissa, joissa ryhmäkeskustelussa äänestetään jostain asiasta.

Facebookin edustaja totesi TechCrunchille, että sovellus haluaa jatkuvasti kehittää palveluitaan ja tehdä Messengeristä entistä hauskemman ja käyttäjäystävällisemmän. Nyt kokeilussa on uusi emoji, joka toivottavasti helpottaa käyttäjiä ilmaisemaan kielteisen mielipiteensä. 

Lähde: Independent

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.