F1-tiimi Alpine tiedotti kuskikuvioistaan – kuljettaja kielsi tiedon

Max Verstappen dominoi F1-sarjaa – nousi Unkarissa voittoon hurjalla ajolla 8:16
Katso videolta F1-sarjan alkukauden topit ja flopit.

Alpinen Formula 1 -tiimi kertoi tiistaina, että Oscar Piastri ajaa ensi kaudella tallissa. Piastri korjasi myöhemmin itse Alpinen tiedotetta, että se ei pidä paikkaansa ja hän ei aja tiimissä ensi kaudella.

Piastri on tällä kaudella toiminut tallin kolmoskuskina ja on hallitseva Formula 2 -sarjan mestari. Tallipomo Otmar Szafnauer hehkutti 21-vuotiasta australialaista F1-sarjan kotisivuilla.

– Oscar on terävä ja harvinainen talentti. Olemme ylpeitä, kun olemme saaneet vaalia ja tukea häntä juniorisarjojen vaikeilla poluilla. Viimeisen neljän vuoden yhteistyömme ansiosta olemme nähneet hänen kehittyvän ja kypsyvän kuljettajaksi, joka on enemmän kuin kykenevä ottamaan askeleen Formula 1:iin, Szafnauer sanoi.

Aston Martinin Sebastian Vettel ilmoitti aiemmin, että hän päättää uransa tämän kauden jälkeen. Se aiheutti lumipalloefektin, jonka myötä Fernando Alonso siirtyy ensi kaudeksi Alpinelta Aston Martinille.

Juttua ja otsikkoa muokattu 21.09: Oscar Piastri kertoi sosiaalisessa mediassa, että Alpinen tiedote ei pidä paikkaansa.

Lue myös:

    Uusimmat