Lähde: Tässä on F1-sopimussekoilun keskelle joutuneen Oscar Piastrin uusi talli

Alpinen varakuski Oscar Piastri on tehnyt sopimuksen, jonka mukaan hän ajaa ensi kaudella McLarenilla. Asiasta uutisoi RacingNews365.com, jonka mukaan Piastri korvaa täten F1-tähti Daniel Ricciardon.

Australialaisen tulevaisuudesta on keskusteltu paljon tällä viikolla. Alpine julkaisi tiistaina lausunnon, jonka mukaan Piastri korvaisi Aston Martiniin sidotun Fernando Alonson ranskalaistallissa.

Merkillisessä käänteessä 21-vuotias julkaisi kuitenkin oman lausuntonsa aiheesta vain kaksi tuntia myöhemmin. Piastri kiisti sosiaalisessa mediassa väitteet, joiden mukaan hän ajaisi Alpinella vuonna 2023.

Muiden tiimien tiedettiin ihailevan Piastria. Aiemmin hänet yhdistettiin esimerkiksi lainasiirtoon Williamsille. RacingNews365.com on kuitenkin saanut australialaislähteistä tiedon, jonka mukaan Piastri on allekirjoittanut McLarenin kanssa sopimuksen. Hänen on määrä toimia Lando Norrisin parina ja korvata maanmiehensä Ricciardo.

FIA:n sopimusten tunnustamislautakunta, jossa kaikkien F1-sopimusten pätevyys tarkistetaan, on tiettävästi myös vahvistanut Piastrin uuden sopimuksen.

Lue myös:

    Uusimmat