F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tallin koronakierre jatkuu – nyt paljastui neljä uutta tartuntaa

F1-talli Racing Point on vahvistanut, että neljä sen työntekijää on sairastunut koronavirukseen tämän kauden aikana. Tallissa on kaikkiaan todettu nyt seitsemän tartuntaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
La: harjoitukset klo 10.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Aiemmin molemmat kuljettajat Sergio Perez ja Lance Stroll ovat kertoneet sairastaneensa koronaviruksen. Perez oli sivussa kahdesta Britannian osakilpailusta.

Tallin varakuskina ajanut Nico Hülkenberg tuurasi puolestaan Strollia Saksan Nürburgringin kisassa. Kuljettajien lisäksi myös tiimin omistaja Lawrence Stroll on antanut positiivisen koronavirusnäytteen.

– Kaksi kuskia, tallin omistaja ja kourallinen muita tehtaalta, jotka testattiin. Meillä on siis yhteensä seitsemän, tallipäällikkö Otmar Szafnauer kommentoi Racing Pointin tartuntamääriä RaceFans-sivuston mukaan.

Racing Point ei kuitenkaan aio kertoa tarkempia tietoja positiivisen testituloksen antaneista työntekijöistä. Viime viikon tieto insinöörin saamasta tartunnasta ei kuitenkaan Szafnauerin mukaan pitänyt paikkaansa.

Perez oli kuitenkin ehtinyt jo aiemmin vahvistamaan, että kaksi sairastuneista työskenteli hänen puolellaan tallia. Toinen näistä oli meksikolaisen mukaan mekaanikko.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja