Missä koronaviruksen saanut F1-kuski oli kisojen välissä? Vaimo poisti hätäisesti perheen lomakuvat tartunnan paljastuttua

Ensimmäisenä F1-kuskina koronavirustartunnan saanut Racing Pointin Sergio Pérez näyttää reissanneen maailmalla kahden kisaviikonlopun välillä, vaikka kuskeja on ohjeistettu eristäytymiseen tartuntojen välttämiseksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian GP suorana 31.7.-2.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kansainvälinen autoliitto FIA ja F1-sarja tiedottivat torstai-iltana, että Pérezin aiemmin epäselväksi todettu koronavirustesti osoittautui uusintatestissä positiiviseksi. Meksikolainen asetettiin välittömästi karanteeniin.

Pérez on sivussa varmuudella ainakin tämän viikonlopun Britannian GP:stä, mutta Ison-Britannian pidennettyä juuri torstaina karanteenisuosituksen viikosta 10 päivään Pérez joutuu todennäköisesti olemaan sivussa myös ensi viikon toisesta Silverstonen radalla ajettavasta kisasta.

Meksikon ESPN kertoo nettisivuillaan, ettei Pérez välttämättä noudattanut F1-sarjan antamaa ohjeistusta sosiaalisen etäisyyden ylläpitämisestä. Viimeaikaisten kuvien perusteella kuski matkusti Unkarin GP:n jälkeen ainakin kotimaahansa Meksikoon ja lomalle Italiaan.

Yhdessä kuvassa F1-fani oli kuvauttanut itsensä Pérezin kanssa ravintolassa Guadalajaran kaupungissa tiistaina 21. heinäkuuta eli kaksi päivää edellisen F1-kisan jälkeen.

24. heinäkuuta Pérezin vaimo Carola Martinez oli puolestaan ladannut Instagramiin kuvan perhelomalta Italian Porto Cervosta. Martinez poisti kuvat kaksi tuntia sen jälkeen, kun Pérezin koronavirustestissä oli ilmennyt epäselvyyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat