Mersu-pomolta selvä linjaus: Mick Schumacher ei ole juniorilistan kärjessä – tavoitteena paikka Esteban Oconille

Euroopan F3-sarjan mestaruuden kuluneella kaudella voittanut Mick Schumacher ei ole F1-sarjan hallitsevan mestaritallin Mercedeksen ehdokas tallin junioriohjelmaan kaudelle 2020, linjaa urheilujohtaja Toto Wolff.

Wolffin mukaan tallin ensisijainen tavoite on tarjota kuljettajaohjelmansa kasvatille Esteban Oconille paikka sarjassa kaudelle 2020. Viimeiset kaksi kautta Force Indialla kisannut ranskalainen menetti paikkansa intialaistallissa ja toimii ensi vuonna Mercedeksen testi- ja varakuljettajana.

Formula ykkösten seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on jo herättänyt kiinnostusta sarjan kärkitalleissa, mutta Wolffin mukaan uuden juniorin ottaminen mukaan saksalaistallin ohjelmaan on tällä hetkellä epätodennäköistä.

- Hän voitti Formula 3 -mestaruutensa Mercedeksen moottorilla, mutta nyt hänelle täytyy antaa aikaa kehittyä. Junioriohjelmassamme on tällä hetkellä hyvin niukasti tilaa. Minun prioriteettini on löytää Esteban Oconille paikka formula ykkösissä jälleen kaudella 2020, Wolff linjasi saksalaiselle Bild-sanomalehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat